Gineri softver

Gineri donosi najbolje iz softverske tehnologije za mobilne operatere. Čitav proizvodni proces rada, u kombinaciji sa modularnom arhitekturom, dizajniran je tako da je potrebno značajno manje vremena za implementaciju učenje.

Proizvodna delatnost

Ovim softverom se  uz podršku profesionalnih usluga u potpunosti razumeju sve vaše potrebe i transformišu u stvarnost. Čak i u najtežim problemima, uz pomoć ovog softvera uspevaju se podržati svi klijenti u njihovom prevazilaženju izazova.

Alatke za korišćenje u kreiranju prozora
Slika 2 – Alatke za korišćenje u kreiranju prozora

Jednostavan ali moćan softver za prozore i vrata, Gineri je vaš dugoročni pratilac u arhitekturu, dizajnu i podržan je od strane ljudi sa jakim začecima u prozorskoj industriji.

Izbor prozora u Grineri software-u
Slika 3 – Izbor prozora u Grineri software-u

Gineri softver radi sa prozorima i vratima od PVC-a, aluminijuma, čelika i drvenih profila, kao i sa različitim vrstama stakla. Nove funkcije su integrisane u softver kontinuirano, na osnovu potreba i želja kupaca. Na ovaj način, svaki proizvod je personalizovan da zadovolji zahteve kupaca.

Kreiranje prozora u Grineri programu
Slika 4 – Kreiranje prozora u Grineri programu

Svi Gineri softverski proizvodi za prozore i vrata su na raspolaganju da se vide uživo preko interneta.

Aplikacijski moduli

Gineri moduli nalaze primenu u softverskim prozorima i vratima kako bi olakšali korisnicima i pružili više sposobnosti u vođenju biznisa i odgovaranja na potrebe klijanata.

Modulima se omogućava prilagođavanje vaših verzija Gineri proizvoda  na tačno ono što treba da se uradi za preduzeća  i njihove klijente.

Atraktivni prozori
Slika 5 – Atraktivni prozori

Ovo je samo jedan u nizu softverskih rešenja prilikom izrade prozora koji vam u mnogome može olakšati izbor i ubrzati procese u obnovi Ili izgradnji vašeg prostora.

Prethodni tekstTipovi prozora
Sledeći tekst4 načina za konstrukciju liftova u 2016