Konferencija „Funkcija susreće staklo“ (Function meets glass)

Top tema: Proizvodnja i obrada funkcionalnog stakla i njegova primjena

Top event glasstec 2018 je dvodnevna stručna konferencija “Funkcija susreće staklo”, bavit će se izazovima i riješenjima u proizvodnji i završnoj obradi funkcionalnog stakla kao i njegovom aspektu aplikacije.

Konferencija će okupiti proizvođače strojeva, proizvođače stakla i krajnje korisnike, povezujući trenutnu prazninu između teorije i prakse.

Na kraju krajeva, sva tehnologija i proizvodi predstavljeni na konferenciji mogu se vidjeti i uživo, samo nekoliko metara dalje, u izložbenim prostorima. Funkcionalno staklo otvara nova tržišta ali, isto tako, zahtjeva prilagođavanje strojeva za završnu obradu stakla i njihovu preciznost. Na ovoj konferenciji govorit će visoko stručne osobe iz branše. Dr Wilma Dewald iz Wolkswagena pričat će o funkcionalnosti stakla za autoindustriju.

Neke od drugih tema bavit će se izuzetno preciznim laserima za rezanje stakla i tehnikama laminacije kompleksnih površina.

Na prethodnoj konferenciji „Funkcija susreće staklo“ 2016. godine prisustvovalo je preko 120 sudionika iz 22 zemlje. Ove godine organizatori očekuju još veći odaziv. Sa ovom konferencijom Messe Düsseldorf naglašava ne samo visoku međunarodnu prirodu glasstec 2018, već i važnost stakla, materijala koji se koristi u različitim industrijama kao što su automobilska, građevinska, farmaceutska, prehrambena…

glasstec 2018 održaće se od 23. do 26. oktobra 2018. u Dizeldorf izložbenom centru. Za više informacije o sajmu posetite www.glasstec.de ili www.glasstec-online.com