KOMPANIJA EMMEGI: Inovativnost i prisutnost su ključ uspeha!

Priča o kompaniji EMMEGI započinje 1970. godine u mestu Limidi di Soliera (Modena, Italija), gde se njeno sedište i danas nalazi.

Tokom svih ovih godina, ova kompanija se nikada nije zaustavila. Uvek inovativna i otvorena za nove zahteve i ciljeve, prateći nove trendove, dobijala je poverenje novih tržišta. Internacionalna orijentacija kompanije se ogleda ne samo u značajnoj izvoznoj kvoti, već i u brojnim prodajnim filijalama koje su prisutne u važnim geografskim područjima širom sveta. EMMEGI ima za cilj da stalno istražuje dodatna tržišta, sa filozofijom koja je marketing-orijentisana, a bazira se na kontinuiranoj inovativnosti i većoj prisutnosti u inostranstvu. Time je omogućen upravo kontinuitet pristupa koji ova grupacija neguje od samog starta svog poslovanja na svojim glavnim tržištima.

Ova perspektiva je omogućila kompaniji EMMEGI da izoštri fokus na svoje proizvode, procenjujući specifične karakteristike tržišta i uključujući ih na odgovarajući način u jedan novi, širi kontekst koji je sve više inspirisan principima standardizacije i modularnosti i to od najranijih faza pristupanja samim tržištima. Konstantna posvećenost zahtevima tržišta i samih klijenata oduvek je usmeravala kompaniju EMMEGI da razmišlja o novim proizvodnim potrebama i da preduzme nove korake. Poslednjih godina upravo to je dovelo do nastanka novog poglavlja u istoriji ove kompanije: novi asortiman proizvoda za PVC.

Veliko iskustvo i znanja koja su do tog trenutka stečena u sektoru obrade aluminiuma i lakih legura, podržala su ideju da se realizuje kompletna paleta proizvoda posvećena obradi PVCa, sa ciljem da bude izuzetno inovativna i, istovremeno, vrlo kompatibilna s drugim proizvodima kuće EMMEGI.

MAŠINE PO MERI KUPCA

CNC DVOGLAVA TESTERA PRECISION TS2: EXTREMNA PRECIZNOST

Mogli bismo da je definišemo kao dvoglavu testeru koja misli! Precision TS2 uvek ima optimalo rešenje za svaki zahtev.

CNC OBRADNI CENTRI:

DIAMANT: OBRADNI CENTAR VISOKIH PERFORMANSI

Najveći adut ovog obradnog centra je mogućnost izbora načina rada u zavisnosti od trenutne potrebe. Diamant, u stvari, uvek ima najbolje rešenje za optimizaciju proizvodnog ciklusa.

PHANTOMATIC X4 I X6: JEDNOSTAVNA UPOTREBA UZ VEĆU PRODUKTIVNOST

Uvođenjem obradnog centra Phantomatic X4 ili X6 kompanije EMMEGI u proizvodnju, obradne operacije se optimiziraju i pojednostavljuju što ima za rezultat povećanje brzine obrade, poboljšanje preciznosti i minimizaciju grešaka: sve ovo dovodi do povećanja produktivnosti i unapređenja kompletnog poslovanja.

QUADRA L1: MAŠINA KOJOJ NEMA RAVNE

Integrisano rezanje, obradni centar sa 12 upravljanih osa: automatska, fleksibilna, brza mašina.

SATELLITE XT: MAŠINA ZA VRHUNSKE REZULTATE!

Snaga i kontrola; kvantitet i kvalitet; preciznost i brzina. Nije tačno da se ne može imati sve i odmah, pogotovo ako je reč o mašinama kompanije EMMEGI. Još ako se radi o modelu Satellite XT, dobija se i više od očekivanog!

PHANTOMATIC M3 I M4: EVOLUCIJA OSNOVNIH MODELA CNC OBRADNIH CENTARA

Potpuno nov izraz, ENTRY LEVOLUCIJA (EVOLUCIJA + REVOLUCIJA ENTRY LEVEL CNC CENTARA) je neophodan kako bi se jednim pojmom opisale karakteristike nove serije CNC centara za obradu ALU, PVC i čeličnih profila, Phantomatic M, kompanije EMMEGI.

ESTE TEAM doo
ESTE TEAM d.o.o.

Ove visokokvalitetne mašine za obradu aluminijuma, lakih legura, čelika i PVC profila kompanije EMMEGI iz Italije, vuku svoje korene još iz 1970. godine, od kada su razvijane prateći potrebe tržišta i na taj način evoluirale u skladu sa zahtevima današnje digitalizacije i automatizacije. Tokom godina razvijene su da budu efikasne i standardizovane tako da se uspešno prilagođavaju specifičnostima svakog tržišta i kupca.

EMMEGI proizvodi različite modele, počev od jednostavnih pojedinačnih mašina, preko CNC obradnih centara, do potpuno automatizovanih linija za proizvodnju. ESTE TEAM d.o.o., Beograd, se od 2005. godine bavi prodajom i servisiranjem opreme za obradu stakla renomiranih evropskih proizvođača, a od 2015. godine generalni je zastupnik kompanije EMMEGI srl. Preduzeće ESTE TEAM d.o.o. je za kratko vreme uspelo da zauzme stabilan položaj na tržištu i to najpre zahvaljujući veoma profesionalnom, iskusnom i dinamičnom osoblju kao i visokom nivou tehničkog poznavanja proizvoda koje nudi tržištu, odličnom poznavanju stranih jezika i efikasnoj organizaciji radnih procesa.

ESTE TEAM d.o.o. svojim klijentima nudi kompletnu saradnju, počev od konsultantskih usluga pri nabavci mašina, opreme i alata za obradu stakla, AL & PVC-a, metala i kamena pa sve do servisnih usluga u post-prodajnoj fazi koje predstavljaju ključ uspeha kod klijenata. Vizija kompanije jeste da zajedno sa svojim klijentima tržištu Jugoistočne Evrope predstavi vrhunsku svetsku tehnologiju, čime će se podići standardi kvaliteta i estetike finalnih proizvoda od ovih materijala koji su u sve većoj primeni u svakodnevnom životu. To se postiže stalnim ulaganjem u tehnološka znanja osoblja, inovacijom radnih procesa, još bližom saradnjom sa klijentima…

Prodajni program obuhvata mašine vodećih svetskih proizvođača:
• INTERMAC mašine za obradu stakla, kamena i metala
• DIAMUT dijamantski alati za obradu stakla i kamena
• EMMEGI mašine za obradu AL&PVC-a
• PUJOL peći i EVA folije za laminiranje stakla
• ADELIO LATTUADA vertikalne brusilice i fazetirke
• SCV SYSTEM perilice, peskirnice, ekstruderi i linije za izo staklo
• MOVETRO sistemi za utovar i skladištenje stakla
• DELTA MAX AUTOMAZIONE sistemi za kontrolu kvaliteta
• PERFECTSPIL softverska rešenja za upravljanje proizvodnjom
• IMMMES sistemi za tretman vode

Pored prodaje mašina i opreme gore navedenih proizvođača, važnu poslovnu aktivnost predstavljaju post-prodajne usluge koje ESTE TEAM d.o.o. pruža svojim klijentima. Prioritet tehničke službe ove kompanije je pružanje brzih i kvalitetnih servisnih usluga kada i gde je to potrebno. Vrše se instalacije novih mašina, obuka operatera za rad na njima kao i servisne intervencije po potrebi. Ova služba je takođe zadužena i za naručivanje rezervnih delova i telefonsku asistenciju, a sve to da bi klijenti bili u mogućnosti da neometano obavljaju svoje radne aktivnosti.

ESTE TEAM d.o.o.

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net

Prethodni tekstNova centrala kompanije Apple oborila brojne građevinske rekorde
Sledeći tekstStakleni zidovi u stanu-transparentnost i svetlost