Smart je na ceni

Značaj prozora u svakodnevnom životu je više nego očigledan. Oni nam pružaju svetlost, svež vazduh, kontakt sa okolinom, ali i zaštitu od toplote, hladnoće, buke i neželjenih gostiju. Prozori su ta prva veza, ali i poslednja zaštita od spoljašnjeg sveta. Njihova funkcionalnost, estetika i energetska efikasnost pružaju bolji, kvalitetniji, sigurniji i ugodniji život.

Upravo iz svih tih razloga, ali i potrebe da se usavrše i najsitniji detalji kada su prozori, odnosno stolarija u pitanju, ali i kada je život korisnika u pitanju, danas na tržištu postoji kvalitetna drvena, PVC, aluminijumska i stolarija međusobnih kombinacija. Na našem podneblju, kao rezultat dobrog odnosa cene i kvaliteta, značajno mesto zauzima PVC stolarija.

PVC stolarija ima visoku energetsku efikasnost, zvučnu i toplotnu izolaciju, dugotrajnost, lako održavanje i visok stepen sigurnosti, a sve to po ceni koja je dostupna širem tržištu. Kako bi nastavila takav trend i pored oštre konkurencije aluminijumske stolarije, proizvođači PVC stolarije nastavili su njeno konstantno usavršavanje. Danas imamo PVC stolariju modernih performansi, koja zauzima značajno mesto u ništa manje, modernim domovima.

REHAU - PVC stolarija
foto: REHAU – PVC stolarija

PVC stolarija u modernim domovima

Koliko god se nekada pitali da li je baš tako, ulaganje u pametna rešenja, dugoročno se uvek isplati. Proizvođači PVC stolarije, zahvaljujući smart tehnologiji, stvorili su jedan novi, kompozitni materijal, koji je doprineo stvaranju PVC stolarije novog doba. U pitanju je materijal, nastao spajanjem najboljih osobina PVC materijala i staklenih vlakana i kao takav iskorišćen je za proizvodnju profila PVC stolarije.

GEALAN-CAIRE® smart
GEALAN-CAIRE® smart