MIREX – Nastavak potvrde kvaliteta iza kojeg stoje

ELVIAL aluminijumska stolarija - distributer kompanija MIREX

Kompanija MIREX je od jula meseca ove godine počela sa realizacijom uvoza novog proizvoda – PVC profila EUROTECH renomiranog turskog prozvođača EUROPEN. Ova novina je rezultirala odličnom prodajom, tačnije samo za prva dva meseca ista je prevazišla sva očekivanja, čemu je svakako doprinela izuzetno niska cena tehničkog metra ovog profila.

Ipak, MIREX ne menja ni tim koji pobeđuje i zajednički ostvaruje odlične rezultate, pa centralno mesto u ponudi PVC profila i dalje zauzima prodaja ROPLASTO profila sa kojim će MIREX i ove godine dostići uvoz od preko 1.000.000 €. Kada već pominjemo novine, osim novog turskog profila EUROPEN i ROPLASTO je od proleća proširio svoju ponudu, pa kupcima isporučuje novu seriju šestokomornog profila 7001AD sa dubinom ugradnje od 80mm, u dve varijante krila – ravnog i zaobljenog.

Tako MIREX svim kupcima koji su zainteresovani za prodaju pomenute serije ROPLASTO PVC profila u roku od samo deset dana isporučuje sve potrebne alate, šablone i pakne koji su potrebni za izradu kvalitetne stolarije i to potpuno besplatno.

S obzirom da smo navikli na interesantne prezentacije od strane kompanije MIREX nije nas iznenadilo što su i ovaj put imali sadržajno druženje na kojem su svojim saradnicima predstavili svoju ponudu. Naime, krajem juna ove godine održana je prezentacija MIREX-ovih proizvoda u restoranu Moravski raj u Velikoj Plani. Događaju je prisustvovalo preko 40 predstavnika firmi sa područja Jagodine, Markovaca, Smedereva i Požarevca. Prezentaciju su održali predstavnici MIREX-a, ali i reprezenti kompanija ELVIAL SA, ROPLASTO, WINKHAUS i STUBLINA. Interesantno je da je posle dvočasovne prezentacije MIREX omogućio svojim saradnicima i partnerima opuštanje u vidu druženja, a svojih desetak kupaca nagradio vrednim nagradama od kojih su najvrednija desetodnevno letovanje u Grčkoj za celu porodicu, kao i produženi vikend na Zlatiboru, takođe za sve članove porodice nagrađenog.

prezentacija MIREX-ovih proizvoda u restoranu Moravski raj u Velikoj Plani
prezentacija MIREX-ovih proizvoda u restoranu Moravski raj u Velikoj Plani

Posle svega MIREX ide dalje, pa će ova kompanija na zimu krenuti sa realizacijom na izgradnji nove hale u Novom Sadu od cca 1.800m2. O proizvodima i delatnosti koji će se nalaziti u novom prostoru imaćete prilike da čitate i na našim glasilima.

DORLION

Cena 6,6 € sa PDV-om za sistemski metar

DORLION sistem PVC profila za prozore i vrata - distributer kompanija MIREX
DORLION sistem PVC profila za prozore i vrata – distributer kompanija MIREX

Hatipoglu Group firma je osnovana 1955. godine u Eskišehiru u Turskoj. Kontinuiranim razvojem postala je jedna od većih kompanija na Turskom i Evropskom tržištu PVC profila. Proizvodnja je smeštena na 80.000 kvadratnih metara, od čega je 55.000 kvadratnih metara pod halama. Proizvodni kapacitet profila je 35.000 tona godišnje. Izvoz gotove stolarije za Francusko tržište je u vrednosti od 30.000.000 eur godišnje. Poseduju 30 ekstrudera za PVC profile, jedan ekstruder za PVC listove i tri linije za laminaciju. Proizvodnja ima 750 zaposlenih.

PROFIL: Eurotech
SISTEM: DORLION

  • 5 komora
  • Dubina ugradnje: 71mm
  • Debljina zida: 2,5mm
  • Uw = 1,3

www.mirex.rs

MIREX d.o.o.
Rumenački put 25, 21201 Rumenka
T. + 381 21 2100 950
F. +381 11 377 4384
office@mirex.rs
www.mirex.rs

Distributivni centri MIREX d.o.o.

• Kljajićevo
Rada Končara 46
T. +381 25 5150 024
• Markovac
8. Oktobra bb
T. +381 26 450 056
• Batajnica
Majora Zorana Radmilovića 32
T. +381 11 6557 969
• Požarevac
Bresije bb (Požarevački put)
T. +381 12 7100 080

Prethodni tekstKako izabrati stolariju – Tri puta meri, a jednom seci
Sledeći tekstFeng Shui savetuje kako da izaberete vrata za vaš dom
Osnovna delatnost MIREX-a je prodaja repromaterijala za proizvodnju AL i PVC stolarije, najvećim delom iz uvoza. U svakom momentu na svom lageru ima preko 2.000 različitih artikala iz asortimana dugogodišnjih renomiranih partnera. Što se asortimana tiče, on je baziran je na dugogodišnjem partnerstvu sa renomiranim svetskim kućama iz branše kao što su ELVIAL, ROPLASTO, FIRAT, STUBLINA, WINKHAUS, ISOLEADER, WURTH i dr.