NOVO IZ GEALANA – GEALAN-KUBUS® – jednostavno lepi prozori

Bezvremenski i moderan dizajn, inovativna površina i najbolja toplotna izolacija, to je novi GEALAN-KUBUS®.

Gealan, jedan od vodećih evropskih proizvođača sistema za prozore i vrata predstavlja svoj novi prozorski sistem GEALAN-KUBUS® namenjen modernim niskoenergetskim kućama i objektima koji zahtevaju velike staklene površine s većom prolaznošću dnevnog svetla.

GEALAN-KUBUS® će biti dostupan u prodaji krajem 2016. godine i tada će biti omogućena izrada dizajnom i tehničkim karakteristikama vrhunskih PVC prozora koji su namenjeni za ugradnju na moderne, niskoenergetske ili pasivne kuće. Novi jednostavan i minimalistički dizajn.

GEALAN-KUBUS® je sistem profila “kockastog” dizajna sa 100 mm ugradne dubine i 100 mm vidljive širine profila što mu daje jednostavan i moderan dizajn.

GEALAN-KUBUS®
Foto: Gealan

Sistem definiše novi dizajn za PVC prozore u arhitekturi. Zahvaljujući velikoj staklenoj površini nudi se veća količina svetlosti i transparentnosti za nove mogućnosti u izgledu objekata. Sa unutrašnje strane KUBUS je dizajniran jednostavnom površinom bez nepotrebnih spojeva, dok se sa spoljne strane stvara skladan celokupni utisak zahvaljujući ravnim linijama i “sakrivenim” krilom koje se spolja ne vidi.

Novi sistem je vrlo funkcionalan, pogotovo kod čišćenja. Tako je poseban naglasak stavljen na konture okvira, gde unutrašnjost okvira nema dihtunga, već je središnji dihtung integrisan na profil okvira (rama) i time je omogućena jednostavnost pri održavanju.

Više o sistemu GEALAN-KUBUS® pronađite na www.gealan.de

100 MM – MERA ZA SVE

– 100 mm ugradne dubine
– 100 mm vidljive širine profila okvira
– 100 mm vidljive širine profila preklopa
– bez letvice za staklo
– sa STV tehnologijom lepljenja stakla za profil krila
– unutrašnji izgled spoja okvira i krila u istoj su ravni
– poravnate površine spolja i iznutra
– ravne i oštre linije
– spolja nevidljiv profil krila


www.gealan.de

GEALAN Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
grujo.ristic@gealan.de
www.gealan.de