Hörmann proširio svoju delatnost

Renomirana nemačka kompanija, preuzela je 70% akcija italijanske kompanije koji proizvodi barijere za zaštitu od neovlašćenog prolaska vozila i kamiona.

Pilomat, Italia
Foto: Pilomat, Italia

Preuzimanjem većinskog dela italijanskog Pilomata, nemačka kompanija Hörmann ulazi u novi tržišni sektor koji je blisko povezan sa njihovim osnovnom delatnošću a to je proizvodnja garažnih i ulaznih vrata. Italijanski Pilomat, sa sedištem u Grasobiju nedaleko od Bergama, specijalizovao se u proizvodnji pokretnih i fiksnih parking stubića kao i putnih barijera kojim se obezbeđuje ograničen prolaz vozila i kamiona. Svi njihovi proizvodi prodaju se širom sveta putem specijalizovanih prodajnih partnera.

Christoph Hörmann je ispred grupe Hörmann, 28. decembra 2016. godine potpisao ugovor o preuzimanju 70% akcija kompanije Pilomat dok će preostalih 30% akcija ostati u vlasništvu porodice Toffetti. Direktor kompanije ostaće Bruno Toffetti a kompanija će nastaviti da posluje pod imenom Pilomat.

Barijere za zaštitu od neovlašćenog prolaska vozila i kamiona.
Foto: Barijere za zaštitu od neovlašćenog prolaska vozila i kamiona.

„Asortiman kompanije Pilomat proširuje našu ponudu koja će sada obuhvatiti i široku paletu proizvoda za bezbednost objekata. Naš cilj je da iskoristimo Hörmannove kapacitete kako bi povećali prodaju Pilomatovih proizvoda. Gospodin Toffeti je iskusan direktor koji dobro poznaje tržište ovih proizvoda i uspešno je vodio kompaniju dugi niz godina.“ – istakao je Christoph Hörmann.

www.hormann.rsHörmann Serbia d.o.o.
Udarnih desetina 32
11000 Beograd-Surčin, SRB
T. +381 11 844 0821
M. +381 62 760 126
E. b.simovic@hormann.rs
W. www.hormann.rs

Izvor: Gradnja

Prethodni tekstŠta nikako ne treba zaboraviti prilikom ugradnje PVC prozora?
Sledeći tekstDizajn zavesa u staklenim kućama – privatnost i ušteda energije na prvom mestu