Sa Hörmann garažnim vratima nema zime za naše automobile

Kupili ste auto. A auto se ne kupuje svaki dan, u zemlji Srbiji, se čak i ne menja često. Lizing, kredit, minus, pozajmice, sve to angažujemo, a dobijemo “ušminkan” auto koji se posle dva meseca toliko loše pokaže da ga možemo prodati u delove. Zato mnogi angažuju teču u Nemačkoj da dotera auto. Po istoj ceni dobijemo odličan auto, očuvan i funkcionalan, sa dobrim motorom i pređenom kolometražom koja nije nameštena zbog kupca.

Vrata nemačkog proizvođača Hörmann
Vrata nemačkog proizvođača Hörmann

Nemci su takvi, čuvaju svoje, brinu o svojim stvarima i što je najvažnije, prihodi im dozvoljavaju da često menjaju automobile. E, te koje oni menjaju mi kupujemo. U brigu o autu njima je obavezno uključeno i ostavljanje prevoznog sredstva u garaže. U zimskim mesecima, kada je hladno, snežno ili kišno, garaža spašava auto i produžava mu vek. Zato su Nemci i za garaže stručnjaci. Jedan takav, ako ne i najbolji u svom polju, je kompanija “ Hörmann “. Danas preporučujemo njihova RollMatic garažna vrata. Evo zašto. RollMatic garažna vrata kompanije Hörmann obezbeđuju više slobodnog prostora ispred i unutar garaže. Kada se parkirate možete da se dovezete direktno ispred vrata, a pritom plafon garaže je takodje slobodan. RollMatic garažna vrata su izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma koji je zaštićen od korozije i opremljena su modernom standardnom Hörmann pogonskom tehnologijom.

Horman Rollmatic garažna vrata
Horman Rollmatic garažna vrata

Pogon se lako održava i postavljen je izvan konzole. Pokretanje i zaustavljanje RollMatic garažnih vrata odvija se bez buke i glatko, što štiti vrata. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže su već integrisani u upravljačko kućište. Dokazana tehnika zateznih opruga podržava motor prilikom otvaranja i zatvaranja vrata. Na taj način se čuva motor. U slučaju otvaranja u nuždi vrata se lako otvaraju rukom. U tu svrhu nije potrebna ručna kurbla. Dvostruko vođenje sajle dodatno osigurava vrata od padanja. Za bezbedno i protivprovalno zaključavanje se brine specijalni sklop profila na osovini. Zastor se pomoću ove mehanike praktično ne može podići. Motor se montira izvan maske osovine za namotavanje i lako se održava. Zalet i zaustavljanje RollMatic vrata su naročito meki i tihi, a to čuva vrata.

Horman Rollmatic garažna vrata
Horman Rollmatic garažna vrata

Pomoću ispravne podešenosti opruga tako da su vrata u izbalansiranom položaju i pouzdane automatike isključivanja, dodatna završna zaštitna lajsna je suvišna. Unutrašnji taster i osvetljenje garaže je već integrisano u kućište upravljačke kutije.

Sada kada ste sve ovo videli, odluka je jasna, Nemačka tehnologija je i nama dostupna, a sa svim svojim kvalitetima, možemo samo da joj budemo zahvalni.

 


www.hormann.rs

Hörmann Serbia d.o.o.
Garažna i industrijska vrata
Žitna 9, 11272 Beograd-Dobanovci
T +381 11 844 0800
M +381 62 760126
E. b.simovic@hormann.rs
W. www.hormann.rs