Dekorišite svoje potkrovlje bojama sutrašnjice

VELUX Grupa lansirala je novu kolekciju roletni 2015 u saradnji sa agencijom Trend Union Boje su važan deo života. One određuju naš pogled na svet, stil našeg oblačenja i način na koji ćemo dekorisati dom.

Naravno, boja je najvažnija kada je u pitanju nova kolekcija roletni za krovne prozore VELUX. VELUX Grupa je u saradnji sa vodećom evropskom agencijom za trendove Trend Union, osmislila i lansirala potpuno novu kolekciju roletni. Ovu kolekciju pored već postojećih tipova roletni čini i potpuno nov tip roletni – rimske roletne. Svaki tip roletni je dostupan u klasičnim, ali i vizionarskim desenima i bojama, pa vaše potkrovlje sada možete da dekorišete najmodernijim bojama i tkaninama sutrašnjice.

Svaki tip roletni je dostupan u klasičnim, ali i vizionarskim desenima i bojama
Foto: Velux Srbija d.o.o.

Ulaganje u nove komade za kuću često je bitka između klasičnog stila i najnovijih trendova. Svi mi želimo da budemo u trendu, ali isto tako ne želimo da menjamo enterijer na prelasku svake sezone, pa se uglavnom opredeljujemo za siguran izbor kada su u putanju boje i oblici. Međutim, kada su roletne u pitanju, siguran izbor definitivno više ne znači i konzervativan.

Kao globalni lider na tržištu, VELUX Grupa je stručnjak za krovne prozore i roletne za krovne prozore i kao takav stalno želi da pomeri granice kada je u pitanju njihov dizajn. Ove sezone, kompanija je sarađivala s vodećom globalnom agencijom Trend Union, predstavljajući temu boja za novu kolekciju roletni 2015, koja je elegantna i klasična, ali i smela i savremena.

VELUX Grupa je stručnjak za krovne prozore i roletne
Foto: Velux Srbija d.o.o.

Sto (100) različitih boja i tkanina koje čine ovu kolekciju su odabrane od strane Trend Union agencije i prilagođene su različitim životnim stilovima i evropskom izgledu. Trend Union agencija vrši predviđanja i vodi računa o tome da svaka tkanina bude u trendu godinama, a takođe povećava ambiciju VELUX Grupe da pozicionira roletne kao moderne dodatke koji su u trendu zajedno sa jastucima, tepisima i prekrivačima.

Trendi komadi u vašem domu

Nauka skreće pažnju na boju, koju zovu još i – tihi jezik koji utiče na naše navike, izbore i raspoloženje. Neke boje deluju smirujuće i opuštajuće, dok neke druge daju energiju.

tihi jezik koji utiče na naše navike, izbore i raspoloženje
Foto: Velux Srbija d.o.o.

Radeći na novoj kolekciji VELUX roletni, od Trend Union agencije je traženo da kreira kolekciju boja i tkanina koje će upotpuniti svaku prostoriju.

Velux Srbija d.o.o. - krovni prozori
Foto: Velux Srbija d.o.o.

Od udobnih dnevnih soba ispunjenih svetlošću i svežim vazduhom, do modernih kuhinja obasjanih popodnevnim suncem i opuštajućih spavaćih soba kojima je potrebno potpuno zamračenje.

Rešavajući ovaj zadatak, Trend Union agencija je kreirala boje i desene za sve sobe i prilike, od mekih prirodnih nijansi do jakih grafičkih desena i luksuznih tekstura, predstavljajući brojne mogućnosti kojima vaš dom možete da pretvorite u moderno potkrovlje s bojama i teksturama koje prate najnovije trendove.

Kolekcija boja za svaku kategoriju roletni

VELUX kolekcija roletni obuhvata sve od unutrašnjih roletni za potpuno i delimično zamračenje, termo, plisiranih roletni, venecijanera, do potpuno nove vrste rimskih roletni. Svaka kategorija ima pojedinačnu paletu boja da bi izbor bio višestruk, a u isto vreme i jednostavan.

Velux Srbija d.o.o. - krovni prozori
Foto: Velux Srbija d.o.o.

Odabirom i uklapanjem boja, Trend Union agencija je želela da postigne prirodnu i prijatnu atmosferu koja je trenutno u modi kada je u pitanju enterijer, čineći naš dom udobnim, a istovremeno i modernim. Drugi trend koji je popularan, je urbani, s jakim i umetničkim uticajima, koji je savršen za one koji žele da svojom roletnom pokažu stav i sposobnost za dekoraciju.

Velux Srbija d.o.o. - krovni prozori
Foto: Velux Srbija d.o.o.


www.velux.rsVELUX Srbija d.o.o.
dr Ive Popovića Đanija 3
11040 Beograd
T. +381 11 20 57 500
F. +381 11 20 57 509
office-srbija@velux.com
www.velux.rs