VELUX roletne

Ne želi svako direktnu sunčevu svetlost tokom čitavog dana u svom domu u potkrovlju. Ponekad je najbolje probuditi se, raditi ili se igrati pod mekom difuznom svetlošću, a dobar san noću ili popodnevni odmor je često najbolji u potpunom mraku.

Sa VELUX unutrašnjim i spoljašnjim roletnama možete da kontrolišete količinu i kvalitet svetlosti koju puštate u prostoriju, a i poboljšate izolaciju kako biste umanjili troškove grejanja zimi.

Velux unutrašnje roletne
Unutrašnje roletne

Spoljne tende

Idealan proizvod za zaštitu od toplote, koji smanjuje toplotu u potkrovlju čak do 72%. U vidu je spoljašnje mrežice koja propušta svetlost, ali sprečava zagrevanje prozorskog stakla, tako da time održava temperaturu u potkrovlju optimalnom, čak i u toku sunčanih dana.

Unutrašnje roletne

VELUX unutrašnje roletne su jednostavan, atraktivan način da ublažite i dozirate po svojim potrebama dolazeću dnevnu svetlost i obezbedite privatnost.Dostupne su u velikom broju boja i dezena.

VELUX termo roletne od dvostruko nabrane plisirane tkanine
Velux termo roletne

Termo roletne

VELUX termo roletne od dvostruko nabrane plisirane tkanine sa strukturom pčelinjeg saća i aluminijumskim slojem iznutra, poboljšavaju izolaciju do 34%. Nisu fiksirane ni na vrhu ni na dnu što omogućava pozicioniranje u željeni položaj čime obezbeđuju zamračenje, kontrolu svetlosti i privatnost.

Siesta roletne

VELUX siesta roletne nude  potpuno zamračenje u bilo koje doba dana. Idealne su  za spavaće sobe, gde vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti kako bi osigurali dobar i miran san noću  ili popodnevni odmor tokom dana.

VELUX siesta roletne nude potpuno zamračenje u bilo koje doba dana
VELUX siesta roletne

VELUX siesta roletne savršeno odgovaraju vašem VELUX krovnom prozoru I možete da birate među velikim brojem boja i dezena kako bi se uklopile u svaki enterijer. VELUX ima u ponudi I bazičnu, osnovnu siesta roletnu, koja je ekonomično rešenje za svako domaćinstvo u potkrovlju. Takođe, Disney kolekcija siesta roletni za dečje sobe je sjajno rešenje za decu, ali i one koji se tako osećaju i uživaju u Disney junacima.

Komarnik

Sa VELUX komarnicima zadržavate pogled i svež vazduh,a insekti ostaju napolju. VELUX komarnik je lak za rukovanje, mrežica je sakrivena u kućištu kada nije u upotrebi i savršeno se uklapa sa vašim VELUX krovnim prozorom.

Duo roletne

VELUX Duo roletna se sastojiiz siesta i plisirane roletne – siesta se nalazi sa gornje strane a za nju je fiksirana providna plisirana roletna. Omogućava  potpuno zamračenje i blagu dnevnu svetlost u toku dana. Idealna je za dečje sobe, gde je neophodan pravi balans kako za igru tako i za spavanje. Po potrebi koristi se jedna ili obe roletne.

Spoljašnje roletne

Savršene za sve klimatske uslove i godišnja doba, spoljašnje VELUX roletne sprečavaju pregrevanje leti, održavaju toplotu zimi i omogućavaju potpuno zamračenje vašeg doma u bilo koje doba dana.Takođe umanjuju buku od kiše i grada i pružaju dodatnu sigurnost vašem domu.

Spoljne tende su idealan proizvod za zaštitu od toplote, koji smanjuje toplotu u potkrovlju čak do 72%
Spoljne tende

Venecijaneri

Laki za održavanje, otporni na vlagu VELUX venecijaneri su savršeni za kuhinje i kupatila. Ovi bežični, otporni na vlagu, laki za čišćenje venecijaneri sa svojim jedinstvenim dizajnom eliminišu ružne, viseće kanape. Jednostavno nagnite aluminijumske trake u bilo kom pravcu da podesite ugao i količinu svetlosti.

Više informacija o VELUX proizvodima za zaštitu od sunca, toplote i insekata pogledajte na www.velux.rs


www.velux.rsVELUX Srbija d.o.o.
dr Ive Popovića Đanija 3
11040 Beograd
T. +381 11 20 57 500
F. +381 11 20 57 509
office-srbija@velux.com
www.velux.rs