Vrata sa lavirint bravom

Koncept ovih vrata je osmišljen kao prvopriska šala za internet stranicu: thinkgeek.com, ali su vrlo brzo urodila plodom i danas su odličan proizvod za zaštitu od lopova.

Koncept vrata sa lavirint bravom

Za ljude koji žele da imaju dobru bravu i bezbednosna vrata, ova moderna sigurnosna vrata sa lancem mogu biti savršeni izbor. Proizvedena od strane Art Lebedev Studio-a, ova kul brava nudi neobične modele koji će učiniti da vaša vrata imaju više stila. Svaki put kada otvorite vrata vi rešavate lavirint kako bi ste ih otključali.

Sigurnosna vrata sa lavirint-bravom
Slika 2 Sigurnosna vrata sa lavirint-bravom

Takođe, vaša deca više neće bežati na brzinu nakon prepirke. Sa ovom lavirint sigurnosnom bravom primoravate dete da reši lavirint kako bi izašlo. Napravljena je od 100 % legure titanijuma, aluminijuma i testirana na 350kg sile. Uvek postoji samo jedno rešenje.

Mnogi domovi i dalje koriste tradicionalne metode za zaštitu od provalnika. Sa ovim inovativnim vratima sa lavirint bravom možete biti bez briga. Jednom kada rešite lavirint, svaki naredni put će biti lakši.

Međutim, ovo može da se pokaže kao loša okolnost, ukoliko kasnite na posao ili ste u žurbi. Ne samo da drži ljude podalje, takođe, i zarobljava ljude unutar zgrade. Izgleda kul, ali šta ako dođe do požara? Ove sigurnosne brave deluju zabavno, osim u slučaju požara.

Inovativni model vrata sa još interesantnijom bravom
Slika 3 – Inovativni model vrata sa još interesantnijom bravom

Nažalost, ovo je pokazatelj da neka krajnje kreativna rešenja nisu uvek i najefikasnija i najboja varijanta. U ovom slučaju, interesantno za decu, za razvoj motorike, zabavno za odrasle, ali previše na strani sigurnosti, zar ne?