Ključ sigurnih vrata

Način i vrsta zaključavanja, kao i otpornost vrata nisu jedini spekti od značaja. Osećaj sigurnosti i bezbednosti su podjednako važni, da li u četiri zida vašeg doma, na poslu ili u javnim zgradama. Ovaj sveobuhvatni bezbednosni koncept donosi posebno široku paletu proizvoda.

Sigurnosne brave
Slika 2 – Sigurnosne brave

Savremeni sistemi za zaključavanje svih vrsta, od pouzdanih brava na vratima do svestranog sistema zaključavanja omogućavaju nam da kombinujemo maksimalan kvalitet proizvoda sa njegovom najvećom efikasnošćui i ekonomičnošću.

Brave u više tačaka

Ove brave nude idealno rešenje za svaku oblast i pružaju ključne prednosti prilikom izrade, skladištenja i montaže zahvaljujući standardizovanom usmeravanju prikaza slike.

Brava u tri tačke
Slika 3 – Brava u tri tačke

Elektromehanički proizvodi

Ova kombinacija elektronskog zaključavanja omogućava bezbednost i udobnost na najvišem mogućem nivou.

Elektromehanička brava
Slika 4 – Elektromehanička brava

Brave

Veliki asortiman vrhunskih brava nudi idealno rešenje za svaka vrata. Kompletan inovativni asortiman brava pruža maksimalnu sigurnost od požara, vanrednih situacija i paničnih situacija.

Ugradnja pravih vrata

Ugradnja pravih vrata u vašem domu je od najvećeg značaja. Vrata i prozori trebaju biti izrađeni od punog drveta, drveta sa metalnim listovima ili od punog metala. Spoljna vrata treba uvek da imaju špijunku. Od izuzetne je važnosti da okviri vrata budu čvrsti kao vaša vrata. Uljezi će vrlo često jednostavno razvaliti vrata da bi ušli u vaš dom, a ako su okvir i vrata jednako čvrsti, otpor će biti veći,  samim tim, uljezi će se teže nositi sa pritiskom.

Ekstra sigurnosna vrata
Slika 5 – Ekstra sigurnosna vrata

Raspon okvira za sve sisteme profila ima širok spektar, punu fleksibilnost i inovativne detalje.

Veliki asortiman vrhunskih brava nudi idealno rešenje za svaka vrata.