VITROCSA ROLO STAKLENI PANELI

Vitrocsa TH+ asortiman

Od hipnotišućih prozora od poda do plafona, do potpuno zastakljenih panoramskih domova, želja za životom u prostoru koji je okupan prirodnom svetlošću je osnovna ljudska potreba, uspešno izrađena u savremenim rešenjima.

Videli smo do sada dosta smislenih konekcija između enterijera i eksterijera, ali ovaj inovativni prozorski sistem koji nam stiže iz Vitrosca kompanije dostiže savršenstvo. Vitrocsa TH+ asortiman, pruža koncepciju klizećih prozorskih površina veličine do 18m2, sa 32 ili 44mm, duplim ili čak trostrukim staklima. Fantastične izolacione karakteristike ovih profila, u kombinaciji sa staklom podržavaju sve trenutne standarde, kako bi se prilagodili uslovima male potrošnje energije.

Tim sastavljen od visoko obučenih tehničara se fokusirao na pružanje usluge visokog kvaliteta

„Naši švajcarski inžinjeri su razvili jedinstveno rešenje klizećih staklenih panela, prozora i vrata velikih površina. Naš tim sastavljen od visoko obučenih tehničara se fokusirao na pružanje usluge visokog kvaliteta i uspešnu instalaciju projekta. Ovo je rezultiralo izvanrednim dizajnom i tehnički brilijantnim inženjeringom koji je obezbedio minimalne ramove“, objavljeno je na zvaničnom sajtu kompanije.

Švajcarski inžinjeri su razvili jedinstveno rešenje klizećih staklenih panela, prozora i vrata velikih površina

Novi sistem za pravljenje udobnih prostora u vašem domu

„Naš novi sistem za pravljenje udobnih prostora u vašem domu je razvijen kako bi optimizovao prostor, koristeći se principom valjka, koji potpuno oslobađa staklene komponente iz prolaza. Ovaj apsolutno novi izum je rezultat kreativne inspiracije, negovane tokom mnogih godina od strane Erika Joraja, dok je naš tim za istraživanje i razvoj, mozak koji stoji iza ovog novog proizvoda.“

Novi izum je rezultat kreativne inspiracije, negovane tokom mnogih godina od strane Erika Joraja

Izvor: mojenterijer.rs