Kutije za roletne – Koncepti za učvršćivanje

Brend Beck+Heun predstavlja više od 60 godina iskustva u razvoju osnovnog proizvoda, kutije za roletne. Ovo je rezultiralo nizom varijanti i izvedbi koje su bez premca u svetu. Asortiman proizvoda i usluga Beck+Heun je širok — Beck+Heun proizvodi su sinonim za inovativna rešenja za senčenje, izolaciju i ventilaciju za sve varijante i izvedbe prozora ili njihove ugradnje.

Prozori nisu deo nosive konstrukcije zgrade, nego ih konstrukcija mora nositi. Sigurno pričvršćivanje prozora postaje sve teže ili skoro nemoguće. Razlozi za to su upotreba trostrukog izolacionog stakla sa težinama i do 40 kg po m2 i zidnih nosivih građevinskih materijala koji postaju sve filigranskiji i porozniji. Veliki prozorski sistemi su izloženi znatnim opterećenjima i imaju raspone koji guraju prozorsku konstrukciju i njihovu statiku do svojih granica.

STABILUM — SISTEMI ZA VIŠU SIGURNOST

Kod konvencionalnih ROLETNI | VENECIJANERSKIH KUTIJA nije moguče pričvršćivanje na ram u gornjem delu prozora zbog njihovog dizajna, sva opterećenja moraju biti obezbedena preko bočnih pričvršćivanja. Međutim, mnogi prozorski sistemi teško mogu da podnesu ta opterećenja.

Bez pravilnog izbora kutije za roletne sa odgovarajućim konceptom pričvršćivanja, nije moguće pričvrstiti prozor u gornjem delu. Kao rezultat, prozor nema potrebne statičke sigurnosti.

Za više informacija posetite našu web stranicu WWW.BECK-HEUN.DE/EN/

STABILUM – KONCEPTI ZA UČVRŠĆIVANJE nude širok spektar adekvatnih rešenja vertikalnog pričvrščivanja prozora kad koristite Beck+Heun KUTIJE ZA ROLETNE I VENECIJANERE. Rešenja uključuju jednostavne nosače i stabilizatore za pričvršćivanje i učvršćivanje prozora kao na primer STABILUM DB. Asortiman uključuje i visoko stabilne nosače STABILUM SK HSA koji se mogu koristiti za statičku verifikaciju prozora. Rešenje koje se posebno koristi kod podizno kliznih stena, jer osigurava da sistem otvaranja/zatvaranja stene radi besprekorno. Ispitani su i bezbedno podnose opterećenja od vetra (pritisak i usisavanje) kao i udarna opterećenja.

BECK+HEUN — NAJBOLJE VREDNOSTI ZA VAŠ DOM

 

Beck+Heun logo

Vaša osoba za kontakt:

Beck+Heun GmbH
Jovica Jović, stručni savetnik
T. +386 68 927 489
jovica.jovic@beck-heun.de
www.beck-heun.de