Ušteda energije nikada nije bila jednostavnija uz Tehnomarket sisteme

Prozori i vrata čine 30% potrošnje energije jednog objekta

Napredak tehnologije i primena novih materijala omogućila je stvaranje nove generacije proizvoda izuzetnih termoizolacionih svojstava koji značajno doprinose energetskoj efikasnosti objekata. TEHNOMARKET, kao jedan od regionalnih lidera u proizvodnji energetski efikasnih sistema profila, prozora i vrata, posebnu pažnju posvećuje svim elementima sklopa i njihovom sinergističkom efektu na gotov proizvod. Sopstveni pogon za ekstruziju aluminijuma omogućava konstatno unapređenje sistema i kreiranje novih proizvoda, kao i brzo reagovanje na informacije sa tržišta i potrebe klijenata.

Svaki gotov proizvod kompanije „Tehnomarket“ dizajniran je u skladu sa aktuelnim ergonomskim, ekološkim, tehničkim i ekonomskim standardima, pto je potvrđeno brojnim sertifikatima Evropskih i domaćih instituta.

  • Moderan dizajn za savremenu arhitekturu
  • Izuzetna energetska efikasnost i smanjenje emisije CO2
  • Vrhunske performanse i sertifikovani kvalitet

LINEAL serija

Budućnost energetske efikasnosti

Novi sistem LINEAL dizajniran je u Tehnomarketu sa ciljem da maksimalno iskoristi prednosti aluminijuma u izradi prozora i vrata nove generacije sa posebnim zahtevima u vezi energetske efikasnosti.

Tehnomarket d.o.o. - Aluminijumski profili
Foto: Tehnomarket d.o.o.
  • Vrhunska energetska efikasnost.
  • Moderan, minimalistički dizajn.
  • Dve opcije elemenata-aluminijum i aluminijum-drvo.

[yarpp]

www.tehnomarket.com

Tehnomarket d.o.o
A. Skadarska 73, 26101 Pančevo, Srbija
T. +381 13 307 700
F. +381 13 307 799
E. profil@tehnomarket.com
W. www.tehnomarket.com

Prethodni tekstDalji planovi Nemačke za skladištenje obnovljive energije
Sledeći tekstKompanije Borosil i LiSEC opet ostvarili saradnju
Od samog početka specijalizovali smo se za proizvodnju aluminijumskih prozora, vrata i fasada, sa težnjom ka vrhunskom kvalitetu proizvoda i profesionalnom tehničkom podrškom za sve klijente. Danas, nakon gotovo 30 godina, Tehnomarket je prvi izbor klijenata koji zahtevaju aluminijumske profile najvišeg kvaliteta i vrhunsku uslugu. Na jednom mestu nudimo potpuno zaokružen proces proizvodnje, od dizajna i projektovanja, preko ekstruzije profila, plastifikacije, CNC obrade pa do fabrikacije gotovih elemenata.