Umetnost Inox bravarije

Inox linija hardvera vrata je uglađenog, modernog i čistog dizajna sa popularnim opcijama završne obrade u vidu uljane gumirane bronze, nerđajućeg čelika i poliranog nerđajućeg čelika.

Ispunite vaš moderan dom čistim linijama sa Inox ručicama vrata, sa držačima za vrata i još mnogo toga.

Sistem Inox bravarije
Slika 2 — Sistem Inox bravarije

Dizajn proizvoda inoks bravarije vuče korene iz stila Bauhaus, Internacionalizma, Moderne, Ar Deko-a, Gaudizma itd. i stiče inspiraciju od poznatih arhitekata poput Norman Foster-a, Alvar Alto-a, Frank Lloyd Wright-a…

Lepota, varijacije i kvalitet

Inox nudi liniju prelepo izajniranog hardvera gde je pažnja usmerena na detalje. Prilikom proizvodnje, koristi se 5-8 koraka poliranja kako bi se kreirao satenski ili polirani nerđajući čelik visokog sjaja. Posvećeni kontroli kvaiteta, od uklapanja materijala, preko poliranja, pa do samog pakovanja, garantuju se najbolji standardi kvaliteta.

Inox linije bravarije
Slika 3 – Inox linije bravarije

Inox dizajn je fleksibilan. U ponudi je širok asortiman proizvoda, koji odgovaraju svima, od stambenih do javnih ustanova.

Kada jednom uhvatiite Inox ručku, osetićete njenu jačinu i lepotu. Bravarija jeste nakit vašeg doma, i završni čin u dekorisanju vašeg prostora. Unosi eeganciju i rafinisanost u prostorije vašeg doma ili poslovnog prostora.

Inox-ova linija bravarije od uljane gumirane bronze povećaće kvalitet dekora, a fina patina će doprineće antičkom izgledu prostora, kao odrazu stila i originalnosti.

Inox-ova linija bravarije od uljane gumirane bronze i patine
Slika 4 – Inox-ova linija bravarije od uljane gumirane bronze i patine

Inox bravarija ne samo da impresionira goste, već odražava izuzetu funkcionalnost, komfor i luksuzan stil stanara i ukućana istovremeno.

Komercijalne svrhe Inoks bravarije
Slika 5 – Komercijalne svrhe Inoks bravarije

Prethodni tekstFleksibilni aluminijumski prozori
Sledeći tekstU trendu – Kuća od stakla po meri