Otključajte vašu maštu

Elegantna lepota inoks bravarije definiše pojedine prostore savremenom sofisticiranošću.

PD8000 Pocket Door Lock

Inovativni patent koji je veoma tih prilikom rada.

EL60 Elektronska brava

Ova brava kombinuje performanse sa elegantnim dizajnom koji će upotpuniti bilo koje komercijalno okruženje.

Materijali

Materijal koji se koristi za kreiranje inoks proizvoda je nerđajući čelik sa takvom završnom obradom koja će trajati ceo život. Oil Rubbed Bronze ( US10B ) je najnovija završna obrada koja daje klasična dodir savremenom dizajnu.

Inoks -bravarija vašeg doma
Slika 2 – Inoks -bravarija vašeg doma

Inoks bravarija od nerđajućeg čelika linija kombinuje izuzetan inženjering i kreativni dizajn. Na tržištu postoji široka linija proizvoda namenjena komercijalnom sektoru: brave, šarke, zatvarači vrata, dodatni pribor za vrata.

Crna inoks bravarija u vašem domu
Slika 3 – Crna inoks bravarija u vašem domu

Ručke, u vaš dom i životni stil unose funkcionalnu eleganciju i, kao ukrasni predmeti u njemu, postaju važan element dekoracije enterijera u budućnosti. Vođeni ovom vizijom, kompanija Valli & Valli stvaraju niz proizvoda koji imaju tehnološku sofisticiranost i potpis savremene estetike.

Elegancija na delu
Slika 4 – Elegancija na delu

Stil, dizajn i funkcionalnost idu ruku pod ruku. Imajući ovo u vidu, dizajner Olivari stvara potpuno jedinstven Rose ( inače poznato kao rozeta ). Olivarijev Rose je okruglog ili kvadratnog oblika. Ove brave u obliku ruže daju čist i klasičan izgled vratima i celoj prstoriji. Olivari je stvorio ružu koja ima skrivene spojeve sa obe strane.

Olivierova ruža
Slika 5 – Olivierova ruža

Zato, prepustite se dizajnu budućnosti i svakidašnje elemente vašeg enterijera učinite nesvakidašnjim!