Nove staklene opcije na vašim vratima

Fino staklo daje dizajnu vrata luksuznost. Staklo u boji se nanosi direktno na dršku ručice napravljene od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika. Stakleni elementi prelamaju svetlost dajući efekat dubine. Posebno sigurnosno staklo koje se koristi  termički je ojačano ravno staklo, koje ima izuzetnu otpornost na udar.

Odabir boja

Varijante staklenih elemenata na vašim vratima dostupne su u beloj, crnoj ili braon boji. Kvake se mogu kombinovati sa prekidačima, čime je omogućena postojanost dizajna enterijera.

Konzistentni-dizajn HEWI sistemskih rešenja bravarije
Slika 2 – Konzistentni-dizajn HEWI sistemskih rešenja bravarije

Hardverske komponente napravljene od stakla

Pored ručki vrata i prozora, podudarajuće ručke, kao i povlačuće ručke su takođe dostupne. Hardverske staklene komponente su ergonomskog oblika, i vrlo su prijatne na dodir.

Staklena bravarija u sanitarijama
Slika 3 – Staklena bravarija u sanitarijama

HEWI sistemi

HEWI nudi univerzalna rešenja za hardver i sanitarna područja. Visok stepen funkcionalnosti, nagrađivani dizajn, visok kvalitet i međugeneracijska upotrebljivost, glavne su karakteristike ovih proizvoda. Na ovaj način, udobnost, praktičnost i pristupačnost postaju prirodna potreba.

Lusuznost staklenih brava
Slika 4 – Lusuznost staklenih brava

Inteligentna funkcija i konzistentan dizajn nisu međusobno isključivi u HEWI-ju. HEWI predstavlja inovativne i sveobuhvatne sanitarije, hardver i pristupačna rešenja. Sistemi su formalno koordinirani i samim tim omogućavaju kontinuirani i skladni dizajn.

Inoks bravarija

Sistemi koji uključuju okove i rukohvate, omogućavaju doslednost u dizajnu. Proizvodi se odlikuju visoko – kvalitetnim materijalima i izvanrednim funkcijama.

Sanitarni sistemi

Dobro osmišljeni kroz detalje, sanitanri sistemi su miinmilastičkog dizajna ali ogromnih performansi koje omogućavaju intuitivnu upotrebu. Modularna struktura sistema omogućava prilagodljivost rešenja.

Pristupačnost

Univerzalna upotrebljivost proizvoda, bez obzira na fizička ili mentalna oštećenja korisnika, je osnovni standard HEWI sistema. HEWI nudi sistemska rešenja koja pažljivo razmatraju udobnost, zaštitu i pristupačnost aspekata.