Završna obrada inoks bravarije

Vremenska lepota za generacije koje dolaze

Sa širokim spektrom razuđenih, dizajnerskih završnih obrada, portfoliji kompanija su dostupni u različitim teksturama, pažljivo izrađenih od najfinijih materijala. Obloženi ultra – jakim lakom, završna obrada je trajnija i otpornija na habanje.

Novi dizajn ove sezone

Slika 2 – Novi dizajn ove sezone

Ručna izrada završnih varijacija

Završni ručno pravljeni proizvod može da varira u sjaju, nijansama i izgledu, nastalim kao rezultat razlika priliko izrade rukom.

Ručna izrada završne obrade inoks bravarije
Slika 3 – Ručna izrada završne obrade inoks bravarije

Dugoročne PVD presvlake

Završna obrada je u poliranom mesingu i niklu, kreirajući površinu veoma otporanom na dejstvo vremena i normalnog, svakodnevnog habanja.

PVD presvlaka inoks bravarije
Slika 4 – PVD presvlaka inoks bravarije

„Živa završnica“

Za one koji cene patinu koja izgleda dobro na nekom vintage komadu, ovaj tip završne obrade nastavlja da se menja tokom vremena.

Živa završnica
Slika 5 – Živa završnica

Prilikom odabira završnice za vaše kvake i ručke vrata, izaberite onaj koji najviše odgovarav dekoru i ličnosti vašeg doma. Opcije i ponuda proizvođača su ključne. Zbog toga, na tržištu posotji prilagodljivi dizajn sa mnoštvo izbora inoks bravarije.

Pronađite svoj lični stil

Probajte nešto moderno, tradicionalni ili neki međustil. Dizajneri veruju da ni jedan stil nije kompletiran bez vašeg otiska u njemu.

Što se tiče boja vašeg enterijera, 2015.godina je u znaku sive boje. Prednost sive boje je ta što se može ugraditi u skoro svaki stil pri čemu se domu dodaje dodir prefinjenosti.

Plavim detaljima koji su popularni ove godine, unećete svežinu Mediterana i prijatnog komfora u vaše prostorije.

Klasične boje, poput maslinaste i narandžaste, iz 60.tih i 70.tih, mogu doprineti savremenom izgledu doma u kombinaciji sa več gorepomenturim bojama, aktuelnim ove sezone.

Favoriti su prirodna takstura u spektru boja od tamno smeđe do sive, koje uparene sa metalom, čine uzbudljivi i upečatljivi dizajn sobe.

Uparite tamne ili oskidirane metale sa drvetom i dobićete urbani izgled vrata. Nikl u kombinaciji sa brasom stvara više industrijski dizajn.

Sve u svemu, evolucijom boja i završne inoks bravarije menjate izgled vaše prostorije i doma,a asamim tim, menja se i osećaj boravka u tim prostorima.  Ponuda inoks bravarije ove godine ukazuje na to koliko su zapravo male stvari značajne za velike promene.