TEHNI – Lider u proizvodnji vrata sa sakrivenim krilom

TEHNI ALUMINIJUMSKA VRATA

Svedoci smo da poslednjih nekoliko godina TEHNI radikalno menja svoj proizvodni program i sve više ulaže u proizvodnju ekskluzivnih aluminijumskih vrata sa skrivenim krilom. Već smo vas obaveštavali o pomacima koje je TEHNI uradio u poslednjih nekoliko godina u proizvodnji vrata, a sada sa ponosom iz TEHNIJA ističu da su ušli u sam vrh evropskih proizvođača aluminijumskih vrata. To su uspeli novim sistemom profila za vrata i novim sistemom kačenja panela na vrata koji su proizvod inovativnih stručnjaka iz kompanije TEHNI.

Tehni je isprojektovao i proizveo kompletno nove profile za aluminijumska vrata koji su 100% prilagođeni za proizvodnju vrata sa skrivenim krilom.

Ovi profili su sa debljinom zida od 3mm, a od njih se prave krila za vrata debljine od 105mm do 135mm. To je proizvod Tehnijevih stručnjaka koji su poslednjih nekoliko godina osmišljavali koji bi to profil zadovoljio i najveće svetske standarde za proizvodnju al. vrata, a prvenstveno evropsko i arapsko tržište.

TEHNI aluminijumska vrata
TEHNI aluminijumska vrata

Vrata se proizvode sa širinom krila od 105mm do 130mm, skriveno krilo je sa obe strane vrata sa pet dihtunga na vratima i pride padajućim dihtungom (automatski se spušta i dihtuje kada se zatvore vrata). Aluminijumski prag je takođe sa termo prekidom. Koeficijent termoizolacije je od 0,86 w/m²k.

Atesti su od instituta u Rozenhajmu – Nemačka i CSTB iz Francuske. Uz sve to uvedena je i revolucionarna ideja da se paneli šrafe na krilo vrata, tako da je izbegnuta mogućnost odlepljivanja panela tokom eksploatacije vrata, a time je omogućena i naknadna zamene panela.

Bitno je i napomenuti da je Tehni sam projektovao svoje profile i sav prateći materijal potreban za montažu vrata (dihtunge, termo prekide, plastične čepove, skrivene šarke, utopljene ručke) dok se ostali materijali koriste od vodećih nemačkih proizvođača (skrivene šarke – Sigenia, mehanizmi – Winkhaus, šarke i kvake Dr. Hann, Hoppe).

Sa ovom inovacijom Tehni je postao jedan od vodecih evropskih proizvođača vrata sa skrivenim krilom, a uz još dve nemačke firme je jedini u Evropi koji ima sistem kačenja panela na vrata sa šrafom ili klipsom.

TEHNI aluminijumska vrata
TEHNI aluminijumska vrata

Sve ove nove modele vrata Tehni je već izlagao ove godine na mnogim sajamskim manifestacijama (u Atini, Beogradu, Dubaiu…), a za sledeću godinu priprema nastup na sajmu u Ninrbergu u Nemačkoj.

Posebnu pažnju posetilaca na svim sajamskim manifestacijama pored vrata iz serije « Superior Line » privlače i vrata iz serije « Pivot ». To su vrata ogromnih dimenzija, gde dimenzije krila vrata idu i do maksimalno 3 metra. Ova vrata su prvenstveno namenjena ekskluzivnim prostorima kao što su umetnički paviljoni, hotelski holovi i dvorane i sva ona druga mesta gde ova vrata doprinose monumentalnosti prostora i objekta.

TEHNI KONFIGURATOR

Pored toga Tehni je osmislio i poseban program pod imenom «Konfigurator» koji kupcima omogućava da onlajn konfigurišu vrata po njihovoj zamisli i da posle toga automatski dobiju cenu za takav model vrata.

U želji da stalno bude u korak sa vremenom i naprednim tehnologijama, Tehni je na svom sajtu instalirao program koji omogućuje svim kupcima ili posetiocima sajta mogućnost da sami konfigurisu vrata po njihovoj želji i da za takva vrata dobiju informativnu cenu.

Do skora je taj program funkcionisao na grčkom i engleskom jeziku, a od ove godine dostupan je i na srpskom. Potrebno je samo da uđete na sledeći sajt i otvoriće vam se mogućnost da izaberete vrata iz vaših snova:

https://tehni.doors-100.com/rs

Ulaskom na ovaj sajt pruža vam se mogućnost da izaberete vrata od nekoliko stotina modela koji su vam na raspolaganju na sajtu Tehni. Potom birate da li želite jednokrilna ili dvokrilna ili neku od kombinacija sa fiksevima i nadsvetlom. Sve kombinacije su uključene. Osim toga u mogućnosti ste da birate i aluminijumske profile od kojih želite da vam se urade vrata kao i odgovarajuću boju po ral karti ili u imitaciji drveta. Program je toliko specijalizovan da vam ostavlja mogućnost i da izaberete posebnu boju sa spoljne, a posebnu boju sa unutrašnje strane i sve vam to prikaze na ekranu tako da možete i vizuelno da ocenite kako će izgledati vrata u izabranim bojama.

Da bi sve bilo na najvišem nivou program vam pruža mogućnost da vrata umetnete na fotografiju neke od tipskih kuća da vidite kako bi vrata izgledala na kući, a ostavljena vam je i mogućnost da ubacite fotografiju svoje kuće i da vidite kako će vrata izgledati na vašoj kući. Osim toga program pruža mogućnost da izaberete i ostalu opremu za vrata kao: kvake, rukohvate, stakla, brave, inox aplikacije i slično.

Na kraju, program vam izbacuje sliku vrata sa svom izabranom opremom gledano i sa spoljne i sa unutrašnje strane i daje vam mogućnost da odštampate vaš model vrata i da pošaljete mail na Tehni da vam da cenu za izabrani model. Sa ovim Tehni je još jednom pokazao da su mu kupci i njihove želje i potrebe na prvom mestu, te je ovim postupkom maksimalno smanjeno vreme dobijanja ponude za vrata.

www.tehni.rs

TEHNI BEOGRAD
Autoput za Novi Sad 296E, Beograd, Srbija
T. +381 11 3774 372
F. +381 11 377 4384
office@tehni.rs
www.tehni.rs

TEHNI SA PANTELOS
2nd Kimerion-Pigadion, Xanthi, Grčka
T. +302 3 1 0700 517
F. +302 3 1 0758 856
customer@pantelos.gr
www.pantelos.gr