STRUKTURA 58 predstavlja projekat izvođenja fasade – Sakura Park

Izvođenje staklenih, granitnih, mermernih i fasada od kompozitnih materijala

Visok nivo komfora, lepota i lakoća življenja… sve to ne bi bilo moguće bez primene najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala i konstrukcionih rešenja. Kada se inovacije primene na pravi način i istovremeno na celom objektu, dobija se nešto više od stambenog kompleksa, a to je dom.

Visoki standardi u gradnji, koji višestruko prevazilaze važeće propise, kao i smela, originalna rešenja nerazdvojni su deo Sakura Parka i evidentna su u svakom segmentu kompleksa, od podzemnih nivoa do krova.

Sakura Park 3D model objekta
Sakura Park 3D model objekta

Kompanija koja je zaslužna za visokokvalitetnu stolariju u kompleksu je Struktura58 – vodeći specijalista za razvoj inovativnih i održivih fasadnih rešenja. Vođeni energetskom efikasnošću, svi sistemi ispunjavaju najstrože zahteve u pogledu kvaliteta, komfora, sigurnosti i arhitektonskog dizajna.

Uživajte u pogledu iz vašeg novog doma! U dnevnoj sobi svakog stana jedan zid je od stakla u celosti, što omogućava pun pogled prema terasi na prirodno okruženje. Troslojna stakla ugrađena u najkvalitetniju stolariju garantuju odličnu zvučnu i termo izolovanost. Profili stolarije izrađeni su od najmodernijih materijala sa adekvatnim debljinama zidova i brojem komora koji stvaraju jaku strukturu, koja pruža odličnu izolaciju zimi i leti.

Vitkije međuspratne konstrukcije, najčešće bez greda i kapitela, pružaju veće raspone ili ukidanje nekih linija stubova koji rezultiraju estetskim i funkcionalnim iskorakom u savremenoj gradnji. Stambeni prostori dobijaju mogućnost boljeg i modernijeg oblikovanja enterijera, bolje organizacije prostora, spajanje i razdvajanje više prostora, kao i niz prednosti u kasnijim adaptacijama.

FASADA

  • Fasadni paneli na bazi keramike
  • Ventilisana fasada

Osim što je estetski na najvišem nivou, fasada Sakura Parka pomaže da objekat bude udoban za život, jer omogućava brže hlađenje leti i brže grejanje zimi. Ventilisana fasada omogućava nesmetano „disanje″ zgrade, dok se za sprečavanje prodora vode i vlage na termoizolaciju koristi membrana koja propušta paru u spoljnu sredinu, ali ne propušta vodu unutra. Konstrukcija fasadnog zida je opekarski termo blok 20 cm, a fasadni omotač objekta čini ventilisana fasada od složenih fasadnih panela.

Konstrukcija panela je od aluminijumske potkonstrukcije a završne obloge su LAMINAM fasadne keramičke ploče dimenzija 100 x 300 cm. Unutar potkonstrukcije panela nalazi se termoizolacija ukupne debljine 14 cm. Vetreni sloj od 3 cm, koji se tehnički rešen u samom panelu, sprečava prodor kondenza u zid i stvaranje bilo kakve vlage u unutrašnjem prostoru. Vazdušni sloj između membrane i fasadnih panela sprečava prodor kondenza u zid i stvaranje buđi u unutrašnjem prostoru. Pod na terasama je postavljen preko obloge na distancerima, tako da je odvod vode omogućen ispod ploča potpuno neprimetno i nevidljivo.

Struktura 58 logo

Struktura 58
Vojvode Prijezde 32, 11000 Beograd -Voždovac
T. +381 (0)11 6425 999
struktura58@gmail.com
www.struktura58.rs

Prethodni tekstKoje su prednosti aluminijumske stolarije?
Sledeći tekstTUYAP 2020 – Poslovni sastanci sada na digitalnom nivou za vas!