Izvođenje staklenih, granitnih, mermernih i fasada od kompozitnih materijala

Strukturalne, polustrukturalne i klasične zid zavese, granitne i fasade od kompozitnih materijala

Dosadašnje iskustvo u građevinarstvu uključuje realizaciju veoma atraktivnih strukturalnih, polustrukturalnih i klasičnih zid zavesa, granitnih fasada i fasada od kompozitnih materijala.

Preduzeće ima veoma kvalifikovane i kompetentne stručnjake koji pokrivaju različite oblasti, kao što su inženjering, projektovanje, upravljanje projektima, poslovi izrade i montaže. Naši saradnici, konsultanti i isporučioci materijala i opreme su svetski poznate kompanije iz Kanade, Nemačke, Italije, Grčke, Rusije, Kine, Mađarske, Austrije, Finske, itd. U ranim fazama projekta inženjeri kompanije Struktura 58 se uključuju u rad dizajnerskih timova investitora i aktivno učestvuju u diskusiji, optimizaciji i analizi zahteva vezanih za opterećenje konstrukcije i načina postizanja zadatih ciljeva.

Panelni sistem fasadnih zid zavesa, kao i staklenih krovova (Skylights) koje je Struktura 58, zajedno sa Kanadskim partnerima već realizovao smatra se superiornim u sledećim kategorijama:

  • Kvalitetu izrade,
  • Brzini montaže, jer ne traži upotrebu skele,
  • Otporu infiltraciji vazduha i vode,
  • Prilagodljivosti sistema da prihvati konstruktivne dimenzione nesaglasnosti.

Granitne fasade realizovane od strane tima kompanije Struktura 58, su jedinstvene u dizajnu, pouzdanosti podkonstrukcije, kvalitetnim svetskim granitima, vrhuskoj obradi površina i preciznosti izvođenja.

Struktura 58 logo

Struktura 58
Vojvode Prijezde 32, 11000 Beograd -Voždovac
T. +381 (0)11 6425 999
struktura58@gmail.com
www.struktura58.rs

Prethodni tekstDeceuninck zahvaljuje poslovnim partnerima i kolegama
Sledeći tekstIzbor prozora prema feng shuiju