Slobodno zakoračite u vašu bajku!

Postoji li osoba koja sa sigurnošću može potvrditi postojanost / nepostojanost bajki? Verovatno je nema. Današnja virtuoznost i ljudska profesionalnost, tehnološke inovacije i mogućnosti čine da nemoguće postane moguće. Skoro sve što zamislite može se ostvariti.

Zamislite potpuno čaroban svet koji krije vaš dom… Ništa manje upečatljivija ne treba da budu ni ulazna vrata ni prozori vašeg carstva.

Bajkoviti porozori

U gradu sa lepom i bogatom istorijom, kao što je ima Dablin, prisutne su skoro sve vrste arhitektonskih stilova. Pa zašto onda podržavati i imati klasičan stil kada možete staviti svoju maštu na prvo mesto i postići nešto jedinstveno i neverovatno?!

Kuća iz bajke
Slika 2 – Kuća iz bajke

Romantični stil je savršen za one koji žive boemskim životom ili za sve one koji žele pobeći od stvarnosti u svoju kuću.

Kako postići bajkovitost?

Okrugli prozori i vrata sa svodovima daju kući romantične vibracije, kako iznutra, tako i spolja. Međutim, treba obratiti pažnju na njihovu veličinu; moraju biti što veći, u suprotnom, vaša kuća će izgledati poput kabine broda. Takođe, prozore možete ukrasiti nekim policama i manjim saksijskim cvećem kako bi efekat bio što potpuniji.

Vrata vaše mašte
Slika 3 – Vrata vaše mašte

Materijali

Ako želite da postignete ovakav izgled, odlučite se za drvene ili alu prozore. Nikada ne koristite PVC ili bilo koji drugi materijal koji ne izgleda kao da potiče iz prirode.

Nekoliko visećih saksija sa ružama, bršljanom ili nekim drugim cvećem biće savršeni za ukrašavanje prozora spolja.

Prethodni tekstReč urednika – U skladu sa svetskim trendovima – još jedan redizajn časopisa
Sledeći tekstESTE TEAM d.o.o. – Vrhunska svetska tehnologija