Savremena sigurnosna vrata sa toplotnom efikasnošću

Vaša ulazna vrata sadrže stil i sigurnost, i jedna su od najvažnijih karakteristika koju možete kupiti za svoj dom. Danas postoji širok spektar koji obezbeđuje fleksibilnost u stvaranju sopstvenog stila vrata. U ponudi je najširi izbor boja imitacije drveta i stakla. Kvalitet je od presudnog značaja, tako da se možete opustiti znajući da je vaš dom bezbedan za predstojeċe godine.

Toplotna efikasnost

Nova generacija vrata je termički efikasnija i optimalizuje prenos hladnog i toplog vazduha i znatno smanjuje nivo buke.

Savremena sigurnosna vrata sa toplotnom efikasnošću
Slika 2 – Savremena sigurnosna vrata sa toplotnom efikasnošću

Tehničke karakteristike savremenih sigurnosnih vrata

Tehničke karakteristike se ogledaju u visokoj sigurnosti, zahvaljujuċi kvalitetnoj izradi sistema za pričvršćivanje. Termički efikasna vrata od aluminijuma su posebno dizajnirana da bi se mogle ugraditi šarke na veoma bezbedan način. Profili na vratima su termički razdvojeni, što im omoguċava redukciju transmisije toplote i hladnoće.

Širok spektar izbora sigurnosnih vrata
Slika 3 – Širok spektar izbora sigurnosnih vrata

Tipovi sigurnosnih vrata

Postoji nekoliko tipova sigurnosnih vrata.

Sigurnosna vrata bez kalupa su moderna vrata bez lajsni, koja omoguċavaju bolji pristup modernom i minimalističkom izgledu kuće.

Rustična vrata imaju vernu imitaciju drvene teksture. Teško se može primetiti ikakva razliku u odnosu na  vrata od prirodnoog drveta.

Moderna vrata se neprimetno integrišu sa novim dizajnom postojeće arhitekture i kuċnog enterijera.

Moderan izged sigurnosnih vrata
Slika 4 – Moderan izged sigurnosnih vrata

Grejanje prostora čini oko 50 – 60 odsto ukupnih energetskih potreba u čitavoj zgradi. Gubici toplote kroz spoljne zidove i  prozore čini oko 70 odsto ukupnih toplotnih gubitaka. Toplotnom izolacijom spoljašnih zidova kuće mogu se smanjiti računi za grejanje, u proseku od 50 – 80 posto.

Vrhunska sigurnost, apsolutna prilagodljovost vašem domu, profesionalna ugradnja i pouzdano zaključavanje kvalitetnim mehanizmima, samo su neke od prednosti sigurnosnih vrata.