Nuluk (Nulook), vodeći lider u PVC stolariji

U stambenom i poslovnom tržištu, Nuluk uživa reputaciju tržišnog lidera aluminijumske stolarije. Nuluk ima istoriju koja datira iz 1950.-ih i  jedan je od vodećih brendova Novog Zelanda.

Dizajn vodećeg brenda aluminijumske stolarije u zemlji, zapravo je licencirani brend NALCO-a, nagrađivane kompanije specijalizovane za projektovanje i proizvodnju aluminijumskih sistema prozora i vrata. NALCO uvozi i distribuira valjane i ekstrudirane proizvoda za domaće i inostrano tržište.

Zbog neprevaziđenog kvaliteta i performansi, Nuluk prozori i vrata uživaju poverenje graditelja, arhitekata, kao i vlasnika kuća. Sistemi kontrole kvaliteta obezbeđuju Nuluk-u odličnu reputaciju za uslužnost. U ponudi je širok spektar kliznih prozora, prozora na preklapanje, prozorskih tendi i dvostrukih prozora najnovijeg dizajna i tehnologije. Pored prozora, kompanija Nuluk isporučuje i širok spektar kliznih vrata, preklapajućih vrata i dvokrilnih vrata. Aluminijumska vrata obezbeđuju bolju energetsku efikasnost i performanse, kao i redukciju buke, posebno kada su dvostruko zastakljena.

Nuluk-lider aluminijumske stolarije

Nuluk stolarija je testirana u međunarodnjo akreditovanoj laboratoriji u Novom Zelandu, u skladu sa standardima novozelandskih NZS 4211 : 2008 specifikacija za prozore i NZS 3504 : 1979 specifikacija za aluminijumske prozore.

Nega i održavanje Nuluk stolarije

Preporučujemo vam pranje PVC stolarije svakih šest meseci blagim deterdžentom u toploj vodi kako bi se uklonila akumulirana prljavština i garež iz vazduha. U područjima gde je češća pojava zagađivača, kao što su kuće na plažama, geotermalne ili u industrijskim oblastima, čišćenje se obavlja redovije.

Nuluk klizna vrata

Nuluk je razvio i patentirao jedinstveni metod temperaturnog sistema stolarske industrije. Ovaj sistem daje snažan, vodonepropustan i atraktivan odgovor na sve zahteve njegovih korisnika.