Sarah Köring je novi direktor prodaje za Evropu u SWISSPACER-u

Sarah Köring novi direktor prodaje za Evropu

Foto: SWISSPACER / Sarah Köring

Od 1. aprila 2022. Sarah Köring je preuzela mesto direktora prodaje za Evropu u SWISSPACER-u. Tu poziciju je prethodno obavljao Rutger van Eijk, koji je prihvatio novi izazov.

Sarah Köring je nedavno radila i kao direktor prodaje za Severnu Ameriku i Australiju-Pacifik u kompaniji „heroal – Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG“ i kao potpredsednica heroal USA Inc. Dok je bila tamo, pomogla je da se izgradi američki ogranak dobavljača sistema aluminijumskih profila za roletne, sunce, rolo vrata, prozore, vrata i fasade.

Nakon što je završila osnovne studije u oblasti Međunarodnog biznisa na FHDV Paderborn, Sara je nastavila svoje master studije u Švajcarskoj (smer Strateški Menadžment). U svom završnom radu istraživala je mogućnosti koje nudi primena veštačke inteligencije u B2B prodaji.

Ona obogaćuje SWISSPACER svojim međunarodnim iskustvom i znanjem u industriji. Iskustvo je stekla na različitim pozicijama u oblasti prodaje, marketing proizvoda i razvoja poslovanja.

„Radujem se novom izazovu u SWISSPACER-u i što ću moći da iskoristim svoje iskustvo za postizanje postavljenih prodajnih ciljeva i za iskorištavanje novog potencijala“, kaže Sarah Koring.

Za više informacija kliknite na link OVDE.

www.swisspacer.com

SWISSPACER Vetrotech Saint-Gobain (International) AG
Kontakt: Janina Ludwig
Sonnenwiesenstraße 15
CH-8280 Kreuzlingen
janina.ludwig@saint-gobain.com
www.swisspacer.com

Prethodni tekstPlaniranje i organizacija životnog prostora
Sledeći tekstALUMIL proizvodni centar u Srbiji