Obavezno posetite RENEXPO® Water&Energy

Sledeće nedelje Beograd će postati domaćin stručnjacima za održivi energetski razvoj i životnu sredinu – obavezno posetite RENEXPO® Water and Energy

RENEXPO® WATER & ENERGY, najveći internacionalni sajam i konferencijski program u regionu o održivom energetskom razvoju, energetskoj efikasnosti, zaštiti životne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e-mobilnosti održaće se po peti put u Beogradu od 24. do 26. aprila. 

Ulaz na sajam je besplatan, uz obaveznu registraciju – REGISTRACIJA

Sajam RENEXPO® WATER & ENERGY ove godine okupiće preko 2.000 eksperata iz Srbije, regiona i Evrope koji će razmeniti mišljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rešenjima za održivi razvoj u oblasti energetike i životne sredine.

Oficijalna zemlja partner ove godine je Nemačka koja učestvuje sa čak 16 kompanija iz Nemačke koje će predstaviti tehnička rešenja i opremu. Prepoznatljivi narandžasti paviljoni sada čine 15 kompanija iż Holandije. Na manifestaciji će učestvovati i veliki broj kompanija iz Austrije, Francuske, Mađarske i drugih zemalja, koje su istinski lideri u novim tehnologijama i razvijanju kompleksnih rešenja u energetici i upravljanju životnom sredinom. Sponzori ovogodišnjeg sajma su Procredit banka, Global Hydro, Siemens Gamesa, vinarija  Bikicki, voda Tronoša, Termogamma Energy.

Pogledajte listu izlagača RENEXPO® 2018 – LINK

“RENEXPO® u Beogradu ove godine je ponovo prava međunarodna platforma,” rekao je Johan Georg Rohm, direktor kompanije REECO Srbija, koja je organizator manifestacije i dodao da međunarodni karakter znači da 65 odsto izlagača i 20 odsto posetilaca dolazi iz inostranstva.

U programskom delu manifestacije, tokom tri dana održaće se nekoliko značajnih konferencija koje će kroz predavanja, analize i prezentacije vodećih konsultanata, predstavnika državnih institucija, lokalnih samouprava, udruženja i asocijacija, javno-komunalnih preduzeća  i biznis sektora nastojati da pronađu rešenja za neke od najčešćih problema sa kojima se investitori suočavaju, ali i da identifikuju postojeće prilike za nove projekte  i investicije.

Pogledajte  RENEXPO® 2017 video

Institucionalna podrška sajmu su  Ministarstvo rudarstva i energetike, Ministarstvo zaštite životne sredine, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kao i ambasade Nemačke, Holandije i Izraela.

Svečano otvaranje sajma je 24. aprila u 11:30 časova.

Konferencije su namenjene svima onima koji se bave  aktuelnim temama: tretman otpadnih voda, (otpadne vode, voda za piće), infrastruktura voda, energetska efikasnost vodosnabdevanja, upravljanjem otpadom (Waste-to-energy) i nove tehnologije, energetskom efikasnošću u industriji i  zgradarstvu, biomasom, biogasom, solarnim i hidroelektranama, projektima izgradnje vetroparkova i začetkom razvoja jedne u potpunosti nove oblasti – Električna vozila (industrija elektičnih automobila) i prateća infrastruktura.

Program konferencija možete pogledati na sledećem linku.

Učešće na konferencijama ove godine, zahvaljujući sponzorima je besplatno.

REGISTRACIJA NA KONFERENCIJE

REECO kompanija poziva sve medije na svečano otvaranja sajma kao i na konferencije. REECO doo na svom press štandu nudi besplatnu promociju Vaših printanih materijala.

Za dodatne informacije posetite sajt www.renexpo-belgrade.com ili pišite na aleksic@reeco.rs

O RENEXPO®:

Vodeći međunarodni sajam i stručni skupovi za razmenu ideja, znanja i prakse iz obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, zaštite životne sredine i vodoprivrede sa pratećim konferencijama inkorporirane u brend RENEXPO®,  po peti  put otvara svoja vrata u Beogradu. RENEXPO® predstavlja rešenja za proizvodnju toplotne i električne energije koristeći biomasu, biogasne resurse, tehničke i ekonomske hidropotencijale kao i značaj realizacije projekata koji omogućavaju racionalnu potrošnju energije u građevinarstvu, industrijii  javnoj rasveti. Upravljanje vodom i otpodnom vodom kao i Energija iz otpada neke su od fokus tema predstojećeg sajma. RENEXPO® je prepoznat kao visoko kvalitetna evropska energetska platforma strukturirana kao najvažniji sastanak industrije  ovih vrsta.

O REECO SRB doo:

Mi organizujemo specijalizovane sajmove iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti (zgradarstvo i renovacije), zaštite životne sredine i vodoprivrede u saradnji sa domaćim i internacionalnim kompanijama, institucijama, javnim sektorom i ministarstvima. REECO SRB doo iz Novog Sada, deo je REECO GROUP GmbH, sa predstavništvima u Nemačkoj, Poljskoj i Austriji. REECO SRB doo organizuje dve manifestacije godišnje, poslednje nedelje u Aprilu u Beogradu i poslednje nedelje u oktobru u Sarajevu. Na oba događaja učestvuju sve zemlje Zapadnog Balkana. Od 1997. do danas, sajmove i konferencije koje organizuje REECO grupacija,  posetilo je više od 60.000 posetilaca iz preko 70 svetskih zemalja. Mi gradimo mostove i otvaramo vrata!

www.reeco.eu