Pujol Group: gem, set i meč za Evalam

Ne treba mnogo govoriti o Rolan Garosu, jednom od najprestižnijih teniskih turnira na svetu. Održava se svakog proleća u Parizu (Francuska) na terenima kompleksa Rolan Garos od 1928. Finale šampionata se održava na centralnom stadionu „Filip-Šatrije“ koji može da ugosti više od 15.000 gledalaca.

Evalam je sada prisutan i na Rolan Garosu

Poslednje renoviranje ovog teniskog hrama trajalo je od 2017. do 2020. Obuhvatilo je i ugradnju staklene ograde na tribinama i pristupnim stepenicama. Za laminiranje stakla odabrana je folija EVALAM VISUAL proizvođača PUJOL GROUP.

Rolan Garos
Fotografije su vlasništvo Faraone Architectures Trasparenti

EVALAM VISUAL je EVA folija namenjena stručnjacima za laminiranje koji tragaju za rešenjima sa dodatnom vrednošću. Savršena prozirnost, izvanredna zvučna izolacija i visok stepen sjedinjavanja sa staklom čine značajnu prednost u odnosu na druge proizvode ovog tipa. Stoga su stakla i ograda realizovani pomoću PUJOL-ovih materijala predstavljali idealno rešenje visokih performansi koje su u potpunosti ispunile zahteve čuvenog sportskog hrama. Sada publika na terenu a i preko TV ekrana može da uživa u još jasnijoj slici sa terena u Parizu.

VIŠE O PUJOL EVALAM FOLIJAMA ZA LAMINIRANJE STAKLA

Sektor laminiranog stakla je danas u fazi stalnog rasta i razvoja. Samo kompanije koje ulažu u pouzdana i prilagodljiva rešenja mogu napredovati u ovim kriznim vremenima kada je prilagodljivost stalnim promenama ključ uspeha. Kompanija EVALAM, deo PUJOL GROUP-e, nalazi se na severozapadu Španije, u Galiciji, gde na 3500 kvadratnih metara posluje nova, moderna proizvodna linija za razvoj, formulaciju i ekstruziju EVA folije za laminiranje stakla.

Rolan Garos
Fotografije su vlasništvo Faraone Architectures Trasparenti

Danas je to jedan od lidera u proizvodnji novih i pouzdanih materijala na EVA bazi. Vrše se značajna ulaganja u ovu fabriku, koja uključuje i dve nove proizvodne linije, od kojih je jedna širine 2.65 metara i koja predstavlja odgovor na sve veću potražnju za folijama velikog formata. Ove investicije će fabriku u Galiciji učiniti najmodernijom fabrikom za proizvodnju EVA folije u svetu.

stepenište
Fotografije su vlasništvo Faraone Architectures Trasparenti

EVALAM nudi široku paletu EVA folija, među kojima se posebno ističe već pomenuta EVALAM VISUAL koja je ulepšala stadion francuskog teniskog hrama.

Tu je zatim i Evalam N-Fluent, najskorija inovacija čiji je cilj snižavanje troškova laminiranja zahvaljujući inovativnoj formuli koja sprečava curenje materijala i štedi vreme potrebno za čišćenje ivice stakla nakon laminiranja.

Evalam Visual
Fotografije su vlasništvo Faraone Architectures Trasparenti

EVALAM takođe nudi čitavu paletu EVA folija u 14 boja koje se laminiraju na temperaturi od 120 oC bez promene nijanse na ivicama i sa dužom trajnošću boje u odnosu na laminiranje na 80 oC. Pored toga, četiri nijanse bele boje i jedna crna ispunjavaju stroge evropske norme za spoljašnju upotrebu.

EVALAM trenutno poseduje više od 50 sertifikata izdatih od strane eksternih nezavisnih renomiranih laboratorija. To dokazuje pouzdanost proizvoda u različitim kompozicijama laminiranih stakala po pitanju otpornosti na udar, vlagu, zračenje, buku.

Sa zadovoljstvom ističemo da su najeminentniji proizvođači u sektoru stakla na našem tržištu već prepoznali kvalitet EVALAM folija i da ih koriste u svojim proizvodnim pogonima.

Za više informacija o kompletnoj paleti proizvoda PUJOL GROUP, pećima za laminiranje, EVALAM folijama i kompletnom pratećem priboru, na raspolaganju klijentima sa teritorije ex-YU je ESTE TEAM d.o.o., generalni zastupnik PUJOL GROUP.

ESTE TEAM d.o.o. je partner koji Vam može ponuditi kompletnu opremu za obradu AL&PVC i stakla i pomoći Vam da pronađete svoje mesto na tržištu i postanete prepoznatljivi po kvalitetu poput naših brojnih zadovoljnih klijenata!

www.esteteam.net

ESTE TEAM d.o.o.
Džona Kenedija 20
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 2601 774
T. +381 11 3196 764
M. +381 63 340 396
E. office@esteteam.net
W. www.esteteam.net