Prozori i vrata koji štede energiju i pružaju bezbednost

Koristeći najbolje materijale, visoko atraktivni prozori i vrata dolaze u širokom spektru dizajna koji odgovara svakom domu.

Energija i bezbednost su zagarantovani energetski niskoemisionim eloksiranim staklenim jedinicama, sa po 6 unutrašnjih komora, kako bi se osigurala maksimalna efikasnost i sigurnost vrata i prozora.

Energetski efikasan PVC prozor
Slika 2 – Energetski efikasan PVC prozor

Osim što će ovakvi prozori i vrata smanjiti vaše račune i uštedeti vam novac, takođe, smanjiće emisiju ugljen – dioksida.

PVC prozori i vrata

Dzajnirani i napravljeni tako da se savršeno uklapaju u vaš dom, veliki izbor prozora i vrata na tržištu kombinuju energetsku efikasnost, elegantan dizajn, visoku bezbednoost i pristupačnost. Sa toliko izbora, selekcija pravog prozora ili vrata pomalo je zastrašujuć i dugotrajan proces. Prodajni savetnici mogu pomoći oko odluke. Iskustvo i pažnja posvećena detaljima, ponekad je odlučujuć faktor u odabiru adekvatnog prozora za vaš dom.

Energetski efikasna i bezbedna PVC stolarija
Slika 3 – Energetski efikasna i bezbedna PVC stolarija

Bezbednost prozora i vrata

Uvođenjem novih brava sa poboljšanom bezbednošću na  ulaznim vratima domova, pruža se zaštita protiv najnovijih metoda nasilnog ulaska u skladu sa poboljšanim standardima bezbednosti i performansi. Izbor pravih okvira i hardvera za vaše prozore i vrata povećaće sigurnost vašeg doma, bez kompromisa po pitanju stila.

PVC vrata za bolju bezbednost u vašem domu
Slika 4 – PVC vrata za bolju bezbednost u vašem domu

Poliamid kao materijal ima visoku otpornost na transmisiju toplote između unutrašnje strane okvira (unutar sobe) i sopljašnje strane. Ovaj sistem omogućava vlasnicima kuća posebnu prednost u pogledu snage i izdržljivosti. Aluminijumski profili u strukturi prozora i vrata osiguravaju  njihovu robusnost, pružajući miran san.

Pregršt izbora PVC stolarije
Slika 5 – Pregršt izbora PVC stolarije