Iskustvo nas preporučuje – Rolopast Mošić

Kada birate naše proizvode birate iskustvo vredno 50 godina proizvodnje po vrhunskim svetskim standardima. Kontinuiranim praćenjem tehnologije izrade naša fasadna PVC i AL stolarija smanjuje gubitke toplote i do 70%. Važno nam je da iz vaše kuće ne odlaze ni toplota ni novac.

Nudimo vam veliki izbor proizvoda od PVC i ALU materijala. Izaberite vrata, prozore, garažna vrata, komarnike, roletne i još mnogo toga iz bogate palete Roloplast Mošić proizvoda.

PVC prozori

Plastika je relativno nov materijal kada se radi o prozorskim okvirima. Najčešće se za proizvodnju koristi polivinilhlorid poznatiji po svojoj skraćenici PVC.

Zbog uniformnog preseka ramovi od PVC-a takođe ne zahtevaju dodatne premaze niti zaštitu kao ni održavanje koje je kod ostalih materijala apsolutno neophodno. Ovo u velikoj meri proširuje izbor boja, materijala, dezena i uopšte završnog izgleda koji je dostupan kada se radi o PVC prozorima.

PVC-U stolarija
Foto: Roloplast Mošić, proizvodnja PVC stolarije

Kada se radi o termičkim karakteristikama, zahvaljujući komorama PVC prozori imaju čak i bolje osobine nego prozorski ramovi od drveta. Danas se na tržištu najčešće mogu naći PVC profili sa pet ili šest komora, ali polako se na tržište probijaju i profili sa osam komora.

Firma „Roloplast Mošić“ u svojoj ponudi ima 7 vrsta profila od 3 proizvođača, a oni su: „Profilink“, „Reiner plast“ i „Rehau“.

Ulazna vrata

Kupovinom vrata činite prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. Na tržištu je veliki izbor modela panelnih vrata savremenog dizajna koja mogu biti prilagođena stilu vašeg doma i vašoj potrebi za sigurnošću. Aluminijumska vrata povećavaju sigurnost prostora u vašem domu. Mogu biti sa ili bez termo prekida. Za dodatnu izolaciju preporučuju se aluminijumski profili sa termo prekidom. Ova vrata mogu biti sa sa ispunom u vidu panela od aluminijuma ili PVC-a.

Foto: Roloplast Mošić, Izložbeni salon PVC i ALU stolarije
Foto: Roloplast Mošić, Izložbeni salon PVC i ALU stolarije

www.roloplastmosic.rs

Roloplast Mošić
Marka Aurelija bb
22000 Sremska Mitrovica
T. +381 22 670 205
E. kontakt@roloplastmosic.rs
W. www.roloplastmosic.rs