Proizvođač sa najdužom tradicijom u Evropi

Logo STERTIL DOCK FC cmyk

PROMStahl je osnovan 2007. godine, u formi dve sestre-kompanije od kojih jedna sa sedištem u Gerdenu nadomak Hanovera (Nemačka), a druga u gradu Zielonka u blizini Varšave (Poljska).

Postaje ime koje označava novu dimenziju kvaliteta i standarda pružanja usluga u domenu proizvodnje pretovarne tehnike, čeličnih konstrukcija, opreme i mašina. Menadžment kompanije, ali i svi zaposleni, poseduju bogato dugogodišnje iskustvo u ovim visoko specijalizovanim oblastima.

Postaje ime koje označava novu dimenziju kvaliteta
Prodock d.o.o. Beograd – pretovarna tehnika PROMStahl

Kontinuirano unapređivanje proizvoda i tehnologije rezultiralo je isplativim rešenjima koja garantuju zadovoljavajući povraćaj uloženih sredstava i samim tim čine PROMStahl pouzdanim partnerom za ostvarivanje dugogodišnje saradnje. Inovativnost naših proizvoda, individualno planiranje i podrška, rešenja napravljena po meri klijenta, sertifikovani kvalitet proizvodnje, profesionalna ugradnja, redovno održavanje i  pouzdana usluga, elementi su koji svakodnevno dokazuju našu kompetenciju.

Kontinuirano unapređivanje proizvoda - pretovarna tehnika PROMStahl
Kontinuirano unapređivanje proizvoda – pretovarna tehnika PROMStahl

PROMStahl je kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i ugradnju pretovarne tehnike za evropsko tržište. PROMStahl proizvodi su usaglašeni sa svim evropskim standardima. Čak i u ovom trenutku, ispunjavaju buduće standarde postavljene od strane Evropskog komiteta za standardizaciju (CEN). Naše pretovarne rampe uspešno su prošle sve testove opterećenja, u skladu sa regulativama nemačkog Udruženja za tehnički nadzor (TÜV) zasnovanim na relevantnom DIN EN 1398:2009-07 standardu.

Najkraće vreme od porudžbine do isporuke
Najkraće vreme od porudžbine do isporuke – pretovarna tehnika PROMStahl

Naše glavne prednosti su:

  • Najkraće vreme od porudžbine do isporuke
  • Finansijski prihvatljiva rešenja konstruisana prema potrebama klijenta
  • Jedinstveni proizvodi, kao što su PSS i PTS rampe (sa zaštitom od pada)
  • Raznovrsna ponuda: hidraulične rampe, mehaničke rampe, pretovarni mostovi, zaštite navoza, segmentna vrata, brzo-podizna vrata, hangarska vrata i veliki izbor dodatne opreme za potrebe pretovarnih operacija
  • Visok kvalitet
  • Odličan odnos cene i kvaliteta

PROMStahl  – Vaš isporučilac gotovih rešenja

www.prodock.rsPRODOCK d.o.o. BEOGRAD
ul. Vodovodska br. 56,11147 Beograd
T: +381 11 2361 734
F: +381 11 2514 452
office@prodock.rs
www.prodock.rs