Transformacija vašeg doma započinje sa imaginarnim sistemom vrata

Ukoliko žeite da vidite kako pojedina garažna vrata mogu uticati na poboljšanje izgleda i funkcionalnosti vaše kuće, ovaj tekst Vam u mnogome može pomoći.

Garažna vrata

Naizgled obična vrata u kratkom vremenskom periodu postaju moderna i funkcionalna. Na hiljade i hiljade razlčitih garažnih vrata, napravljenih od drveta, čelia, kompozita, aluminijuma i stakla u ponudi su na današnjem tržištu, omogućavajući Vam izbor i ne baš tako lak. Kada se odlučite i odaberete pravi, transformacija vaše garaže i kuće može započeti.

Jedno od prikaza iz galerije pomuđenih gražnih vrata namenjenih Vašem domu
Slika 2 – Jedno od prikaza iz galerije pomuđenih gražnih vrata namenjenih Vašem domu

Ulazna vrata

Širok izbor dizajna vrata, od tradicionalnog do inspiracije Mediteranom, mogu doprineti unikatnom izgledu vaših vrata, od fiberstakla i čelika. Postoji mnogo opcija za dekoraciju stakla, kao i boja za završnu obradu koje su dostupne u svim nijansama kako bi se lako uklopilo u arhitektonski stil Vašeg doma.

Program za vizuenim prikaz Vaše zamišljene kuće snova
Slika 3 – Program za vizuenim prikaz Vaše zamišljene kuće snova

Vizualizujte san

Program koji upravo rešava sve Vaše dileme vizuenim prikazom Vaše zamišljene kuće snova, možete potražiti na linku ovde.

Prikaz iz raznih uglova
Slika 4 – Prikaz iz raznih uglova

Clopay je vodeći proizvođač stambenih garažnih vrata. Nudi širok asortiman lepih, energetski efikasnih stambenih garažnih vrata koje se lako mogu uklopiti u  stil vašeg doma i željenog budžeta. Dodavajući jednu od brojnih varijanti dekorativnih prozora, poboljšaćete izgled vrata i pustiti prirodno svetlo u garažu.

Garažna vrata
Slika 5 – Garažna vrata