Kvalitetna stolarija od materijala renomiranih evropskih proizvođača

DOO JOVISTE je firma koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije standardnih i vanstandardnih mera. Na tržištu smo prisutni punih sedam godina. Trudimo se da pratimo razvoj savremenih tehnologija u ovoj oblasti i zbog toga smo u prilici da svojim kupcima ponudimo najadekvatnije rešenje za stambene objekte, poslovne prostore, ustanove…

Kod nas se za izradu stolarije koriste isključivo profili od renomiranih stranih proizvođača, a najsavremenije mašine, sa kompjuterskim podešavanjem parametara, i tim vrhunskih majstora se brinu o njihovoj kvalitetnoj i preciznoj izradi. Sve to je preduslov za kvalitetnu stolariju , a pored toga za svaki naš proizvod dobijate pismenu garanciju.

Zadovoljan kupac nam je uvek na prvom mestu, a to postižemo odgovornim odnosom prema poslu, poštovanjem ugovorenih rokova isporuke i stručnom montažom kvalitetnih proizvoda. Takođe našim kupcima stojimo na raspolaganju za davanje saveta, kao i za servisiranje stolarije.

U sve to se naši kupci mogu uveriti dolaskom u naš proizvodni i izložbeni prostor. U našem salonu je izložen dobar deo našeg proizvodnog programa pa se kupac na licu mesta može uveriti u kvalitet proizvoda.

PVC I ALU stolarija

PROZORSKE DASKE

Da biste kompletirali Vašu stolariju, dobili lepši izgled i novu estetski domenziju prozorima, na raspolaganju Vam je različit izbor prozorskih klupica i okapnica.

One zapravo predstavljaju profil koji ima oblik prilagođen da prihvata vodu sa prozora i odbija je od fasade. Pogodne su za saksije sa cvećem.

PVC profili

Mogu se postaviti sa unutrašnje strane i spolašnje strane prozora. Mogu biti debljine 20mm i 7mm. Boja prozorskih daski je standardno bela, ali po Vašim zahtevima izrađujemo i u Mahagoni i noji zlatnog hrasta. Takođe, daske mogu biti od PVC-a ili presvučene aluminijumom.

GARAŽNA VRATA

Naša firma se bavi proizvodnjom i ugradnjom ROLO I SEGMENTNIH garažnih vrata koja su obezbeđena elektro-motorom, daljinskim I senzorskim upravljanjem. ugradnja ovih vrata je jednostavna i brza . Ova vrata su veoma kvalitetan termoizolator, a pri rukovanju su bešumna. Održavanje je jednostavno. Mogu se proizvesti u više boja I modela.

Joviste se bavi proizvodnjom i ugradnjom ROLO I SEGMENTNIH garažnih vrata

ROLO garažna vrata su standardna, aluminijumska, termoizolovana izrađena od lamele širine 77 mm. “Sendvič” ispuna obezbeđuje izuzuetnu termoizolaciju. Vode se tzv. aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje koje sprečavaju prodor prašine i vazduha.

SEGMENTNA garažna vrata su visoke tehnoloske izrade, ne pucaju na suncu, na snegu, kiši. Dugotrajna su i otporna.

www.pvcstolarija.eu

JOVISTE d.o.o.
Sarajevska 44/d, 24000 Subotica
T. +381 24 530 350
F. +381 24 530 350
M. +381 64 118 3320
E. pvcjoviste@gmail.com
W. www.pvcstolarija.eu