PRO DOCK – zastupnik ERREKA grupe

ERREKA GROUP je grupa preduzeća koja su sastavni deo Mondragon Corporation, najveće poslovne grupe u Evropi. Osnovana je 1961. godine i ima veliko iskustvo u različitim poslovnim sektorima. Njena posvećenost inovacijama i poslovnom razvoju predstavljala je osnovu za evoluciju, tako da sada nudi širok spektar roba i usluga.

ERREKA je podeljena na četiri zasebne poslovne jedinice:

• Proizvodnja pričvrsnih rešenja
• Proizvodnja plastike
• Proizvodnja opreme za automatizaciju
• Proizvodnja automatskih vrata

Te poslovne jedinice imaju visok stepen autonomije u pogledu upravljanja, što omogućava sve veću prisutnost na međunarodnim tržištima.

ERREKA AUTOMATIZACIJA je poslovna jedinica koja ima dugu istoriju u pogledu proizvodnje automatskih kapija i vrata sa automatskim upravljanjem. Od 1982. godine, ona pruža potrošačima najbolje proizvode i usluge. U njoj se dizajnira i proizvodi najveći deo proizvoda koji se nalaze u katalogu. Širok spektar proizvoda koji nudi zadovoljava potrebe rezidencijalnih, komercijalnih i industrijskih potrosača. ERREKA čini sve da ima najpovoljnije vreme isporuke na tržistu. U zemljama gde ima svoje prodajne kancelarije, vreme isporuke je 24 časa. U zemljama u kojima ne poseduje prodajne kancelarije, maksimalno vreme isporuke je 3 nedelje.

ERREKA smatra da je neprekidna obuka ključni faktor koji omogućava pružanje vrhunskih usluga potrošačima i savršeno funkcionisanje proizvoda. Njeni proizvodi zadovoljavaju sve evropske standarde.

Svakom svom partneru, ERREKA daje resurse i sredstva za sprovođenje obuke koja zadovoljava njegove nacionalne i međunarodne potrebe. Ona ima veliki i kompetentan tim za tehničku podršku spreman da da neposredne savete potrošačima. Uslugu otklanjanja eventualnih kvarova nastojimo da pružimo u roku od maksimalno dva dana.

ERREKA zna da potrošači često imaju posebne potrebe koje standardni proizvodi ne mogu adekvatno zadovoljiti. Iz tog razloga, ona ima kompetentan tehnički tim koji se fokusira na pružanje najboljeg mogućeg odgovora na zahteve potrošača, čime obezbeđuje izvodljivost svakog pojedinačnog projekta, sa svim njegovim specifičnostima.

 Na tržištu Srbije i Balkana prisutna je od 2013. godine preko svog ovlašćenog zastupnika, preduzeća PRODOCK DOO BEOGRAD.

www.prodock.rsPRODOCK d.o.o. BEOGRAD
ul. Vodovodska br. 56,11147 Beograd
T: +381 11 2361 734
F: +381 11 2514 452
office@prodock.rs
www.prodock.rs

Prethodni tekstTIER ENTERIJERI – Asortiman renomiranog Nemačkog proizvođača GARDINIA
Sledeći tekstROLOPLAST MOŠIĆ – Savremena elegancija novih PVC prozora i vrata