HOUSEMATIK d.o.o. – Kvalitet, pouzdanost, stručnost i brzina su samo neke od naših osobina

Kompanija HOUSEMATIK se bavi prodajom, ugradnjom i održavanjem automatskih sistema ulaza u industrijskim i stambenim objektima

Housematik je domaća kompanija koja poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa svim vrstama industrijskih vrata, garažnih vrata i pretovarne opreme. Posedujemo najvažniije licence i sertifikate za kvalitetno obavljanje posla, kao i neophodne alate i stručne zaposlene koji svoja znanja i veštine konstatno usavršavaju. Ukoliko su Vam potrebna segmentna vrata, rolo vrata, izolacione zavese (šelteri), pretovarne rampe, pretovarni mostovi, brza vrata, protivpožarna vrata i zavese, protivdimne zavese, senzorska vrata, motori za sve vrste kapija, klizna vrata, parking rampe i čuvari parkinga, kontaktirajte nas.

24/7 HITNA SLUŽBA

Ukoliko imate potrebe za urgentnim rešavanjem problema sa vašim vratima, možete nas kontaktirati preko posebnog broja koji smo opredelili za hitne slučajeve kao i putem mail adrese hitno@housematik.rs – broj telefona je +381 62 8890 150.

SEGMENTNA VRATA

Segmentna garažna vrata su izrađena od termoizolovanih panela različitog izgleda i boje što omogućava primenu kod najrazličitijih objekata.

Housematik d.o.o. - Brza rolo vrata
Housematik d.o.o.

PRETOVARNA TEHNIKA I OPREMA

Za potrebe moderne logistike i transporta u našem dilerskom programu možete naći pretovarne rampe i mostove, izolacione zavese (šelteri)…

BRZA VRATA

Brza rolo vrata se odlikuju velikom brzinom podizanja, dugim vekom trajanja, dugim servisnim periodom.

Housematik d.o.o. Garažna vrata
Housematik d.o.o.

ROLO VRATA

Rolo vrata za garaže, industrijske objekte i izloge. Mogu bit izrađena od aluminijumskih ili čeličnih lamella (izolovanih ili neizolovanih).

Housematik d.o.o. - Brza rolo vrata
Housematik d.o.o. – Brza rolo vrata

KAPIJE I MOTORI ZA KAPIJE

Housematik doo vam nudi izradu kliznih, krilnih i samonosećih kapija, kao i širok asortiman motora za kapije.

Housematik d.o.o. vam nudi izradu kliznih, krilnih i samonosećih kapija
Housematik d.o.o. – kapije
Housematik d.o.o. vam nudi izradu kliznih, krilnih i samonosećih kapija
Housematik d.o.o. kapije

TRAKASTE ZAVESE

Izrada i montaža trakastih prozirnih pvc zavesa. Izrađujemo trakaste zavese po meriod pvc-a i montiramo zajedno sa isporukom. Zavese su prozirne ali po narudžbini mogu biti i u odreženim bojama.

www.housematik.rs

HOUSEMATIK d.o.o.
Stevana Stevanovića 4, 11262 Beograd
Telefon/fax: +381 11 8076 136
Prodaja i servis: +381 62 8890 150, +381 63 8898 685
office@housematik.rs
www.housematik.rs