Pietrablu – materijal kojim možete opremiti bukvalno sve!

Pietrablu je fascinantan i izdržljiv prirodan materijal, napravljen od minerala i smole. Idealan je za kreiranje raznovrsnih rešenja Vašeg kupatila. Zahvaljujući njegovoj svestranosti, mogu se proizvesti tuš kabine, lavaboi ili zidni paneli. Upotrebom istog materijala u jednoj prostoriji, učiniće je elegantnijom i sofisticiranijom.

Pietrablu-fascinantan i izdržljiv prirodan materijal
Slika 2 – Pietrablu-fascinantan i izdržljiv prirodan materijal

Neko ga naziva površinom, završavnim slojem, dekorativnim elementom, drugi ga nazvaju oblogama. A za samog proizvođača, to je samo Pietrablu – liveni materijal koji suži narodu.

Arblu kompanija

Originalnim spletom prirode i tehnologije, Pietrablu materijal se uklapa sa bilo kojim stilom prostora. Pod okriljem kompanije Arblu, prozvodi se novi finiš za Pietrablu koji je nalik prirodnom kamenu. Takođe, kolekcija Woody ima izged drveta u različitim vrijantama i imperfekcijama. Kolekcija Trendy predstavlja varijaciju sa efektom škriljaca.

Sofisticirana kupatila
Slika 3 – Sofisticirana kupatila

Pietrablu je savršeni dodatak kupatilma, kao i ostalim uobičajenim potrepštinama koje čine obavezan deo prostorije. Pored radijatora, tuš kabina, lavaboa i zidnih panela, od ovog materijala se mogu izraditi brojni drugi aksesoari poput ogledala, sušača peškira ili polica.

Održavanje materijala

Da bi Pietrablu materijal ostao nepromenjen u vremenu, dovoljno je slediti sledeće savete. U svakodnevnoj upotrebi koristitie neabrazivne deterdžente, nanoseći ih mekom krpom Izbegavajte korišćenje proizvoda koji sadrže rastvarače ili kiseline. Upornije mrlje se mogu ukloniti odgovarajućim sredstvima za uklanjanje fleka koji ne sadrže agresivne sastojke.

Luksuzni enterijer
Slika 4 – Luksuzni enterijer

Da biste uklonili ogrebotina koriste se proizvodi poput laka ili voska, dok se dublje ogrebotine.

Sve u svemu, nove tendencije u pogledu dizajna i mode se vrlo lako prilagođavaju svakom ukusu, nisu zahtevne, a pri tom su efektne, i s´toga ih toplo preporučujemo.