Novi klizni sistem: GEALAN – SMOOVIO

San o vlastitom prostoru

Problem je poznat. Bilo da se radi o Beogradu, Novom Sadu ili Nišu – cene kvadratnog metra konstantno rastu, a životni prostor postaje sve manji. U malim stanovima svaki nam je centimetar važan. Optimalnom upotrebom raspoloživog prostora povećavamo kvalitet svog života. Nepotrebnim preprekama, kradljivcima prostora i nepraktičnim načinima otvaranja sada je došao kraj!

Novi sistem za prozore i vrata, GEALAN-SMOOVIO, rešava vaše prostorne probleme. Konvencionalni elementi rotirajućeg, zaokretnog ili podiznog načina otvaranja ulaze u prošlost, a novi klizni elementi nude vam veće mogućnosti iskorišćenja prostora. Prostor ispred prozora tako sada možete koristiti bez problema i razmišljanja oko njegovog otvaranja.

Novi sustav za prozore i vrata, GEALAN-SMOOVIO
Novi sistem za prozore i vrata, GEALAN-SMOOVIO

Oslobodite svoj prostor i proširite mogućnosti uređenja uz novi GEALAN-SMOOVIO – sistem za bolji kvalitet življenja. Pored porodičnog stanovanja, sistem je posebno pogodan za hotele i uređenje javnih prostora.

Elegantno sakrivena tehnologija

Takozvani inlinke klizni sistem omogućava promenu. Važnu ulogu u novom sistemu igra spoljašnja guma koja se prilagođava profilu krila putem inteligentne tehnologije okova. Na taj se način načelno dihtovanje kasičnih elemenata prenosi na klizna rešenja. Izuzetnom saradnjom profila i okova, GEALAN-SMOOVIO postiže odlične rezultate kod otpornosti na vodu, vetar i zvuk. Ovakve odlične performanse do sada su klasičnim kliznim sistemima bile u potpunosti nedostupne.

Jednostavno rukovanje

Kao što sam naziv kaže: SMOOVIO – stvoren iz engleskih reči “Smooth” i “Move”, označava jednostavno otvaranje, zatvaranje i rukovanje kliznih elemenata. Zbog kompletno valjkaste izvedbe elemenata, krila sistema veoma se jednostavno mogu pomerati. Prilikom otvaranja, krilo se pomiče za svega nekoliko milimetara, bez podizanja celokupne težine ili ispadanja iz ležaja. Olakšani rad posebno se ceni kod teških troslojnih elemenata. Zatvaranje je takođe glatko i jednostavno, bez nepotrebnih napora.

Gealan-Smoovio, Gealan sistem za prozore i vrata
Gealan-Smoovio, Gealan sistem za prozore i vrata

Usmerenost dizajnu

Još jedna u nizu prednosti novog sistema GEALAN-SMOOVIO je njegova minimalna ugradna dubina u krilu i okviru. Omogućuje ekonomičnu obradu okvira kao i upotrebu sistema u sektoru renoviranja. Skrivena tehnologija omogućuje ravni i uski izgled profila sa modernim dizajnom. Postoje dve alternative za fiksne delove: simetrični izgled celokupnog elementa ili svesno asimetrični izgled koji nudi više staklene površine. Osim klasične bele boje profila, na raspolaganju su vam drvodekor folije klasičnog ili metalik izgleda kao i realwood folije za izgled i osećaj pravog drveta.

Gealan

GEALAN Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374
11273 Batajnica -Beograd
T. +381 11 375 29 03
grujo.ristic@gealan.de
www.gealan.rs