GEALAN na sajmu u Nürnbergu

Pod motom „Sistem inovacija“ GEALAN se prezentovao na Sajmu prozora, vrata i fasada u Nürnbergu od 16.03.-19.03.2016. Najzanimljiviji je bio novi sistem GEALAN-KUBUS® koji uz minimalne unutrašnje i spoljne širine profila osigurava maksimalnu moguću površinu stakla kod prozora i balkonskih vrata. Takođe je posetiocima bila zanimljiva potpuno dovršena platforma sistema S 9000 sa rešenjima za potrebe pojedinih zemalja kao i tehnologija površine acrylcolor s novim bojama.

Sistem GEALAN-KUBUS®

Novi sistem modernog dizajna
GEALAN-KUBUS®

Novi sistem modernog dizajna omogućuje izradu elemenata u boji u visini prostorije s maksimalnim udelom stakla uz pomoć potpuno skrivenog krila. Sistem nudi odlično rešenje za profil stuba sa ukupnom prednjom širinom od 100 mm uz istovremenu odličnu statiku. Profil stuba i bočni delovi okvira izrađenog elementa time imaju jednaku prednju širinu što naglašava glavni zadatak GEALAN-KUBUS®-a. Za GEALAN kupce sistem GEALAN-KUBUS® otvara nove perspektive odnosno segmente proizvoda. Time ćete u buduće biti u mogućnosti nuditi elemente koje nije moguće izraditi s klasičnim PVC sistemom profila.

Platforma sistema S 9000 u potpunosti dovršena

GEALAN je kompletirao system S 9000
GEALAN – platforma sistema S 900

U novembru 2015. godine GEALAN je kompletirao system S 9000 s podizno-kliznim vratima u tehnologiji površine – acrylcolor. Vrhunac sistema S 9000 je kombinovani profil GEALAN – FUTURA® koji ujedinjuje GEALAN inovacije STV® – sistem samolepljive trake, IKD®– intenzivna izolaciona jezgra i tehnologiju površine – acrylcolor. On omogućuje izgradnju elemenata prigodnih za pasivne kuće uz korišćenje standardnih profila i standardnog 2 mm ojačanja, što je moguće i kod prozora u boji u skladu ift-smernici WA 15/2. Poslednje, ali ne manje važno, je činjenica da elementi GEALAN – FUTURA® nude nivo sigurnosti protiv provale RC2 te izradu elemenata u visini prostorije.

GEALAN je na sajmu FESTERBAU FRONTALE prvo prezentovao širenje sistema za novo krilo sa pripadajućim monostubom koje će od 2016. godine biti dostupno u beloj boji, raznim dekor folijama kao i u acrylcoloru.

Njegova kombinacija okvira i krila doseže širinu prednje strane od svega 103 mm, područje stuba, pri čemu do izražaja dolazi monostub, meri prednju širinu od 106 mm. U profil krila i monostuba dolazi ojačanje koje zahvaljujući svojim svojstvima omogućuje izradu elemenata do 2,30 m u beloj boji odnosno 2,20 m u boji te u kombinaciji sa STV®-om elemente u beloj boji do 2,50 m odnosno 2,40 m u boji.

Inovativna tehnologija površine – acrylcolor

Jedna od glavnih tačaka GEALAN-a na Sajmu FENSTERBAU FRONTALE 2016 bila je njegova pouzdana tehnologija površine acrylcolor zastupljena na tržištu već više od 35 godina.

Pored izloženih primeraka u acrylcolor-u, posetiocima se ponudila live prezentacija koja će uz praktične primere prikazivati njegove prednosti i kvalitet. Vrhunac prezentacije bilo je predstavljanje novih boja u području crne i metalik koje je GEALAN po prvi puta na sajmu prezentovao svojim interesentima, kupcima i arhitektama.

Specifična rešenja po pojedinim zemljama

Osim novosti koje će biti izložene u prostorima sajma nuditi će se dokazana rješenja za GEALAN programe.

Na GEALAN štandu 103 u hali 5 kupci i interesenti su se uverili u naše različite inovacije sistema kao i odlične karakteristike našeg proi- zvodnog programa. Svoju ponudu GEALAN će zaokružiti uslugama GEALAN centra budućnosti i tehničke podrške.


www.gealan.de

GEALAN d.o.o. Predstavništvo za Srbiju
Majora Zorana Radosavljevića 374, 11273 Batajnica – Beograd
T. +381 11 375 29 03
E. grujo.ristic@gealan.de
W. www.gealan.de