Na temelju poverenja i na Vaše zadovoljstvo – Betaplast

Betaplast je porodična firma koja se prvenstveno bavi proizvodnjom PVC i aluminijumskih prozora i vrata. Nakon više od deset godina sticanja znanja i iskustva u proizvodnji PVC stolarije u različitim firmama, 2013 godine smo se skupili oko zajedničke ideje da našim klijentima pružimo kvalitetan proizvod uz pristupačnu cenu i vrhunsku uslugu.

Kao rezultat naše posvećenosti kvalitetu i klijentima izgradili smo izuzetno modernu firmu, drugačiju od drugih, koja preko 70% posla radi kroz preporuke već zadovoljnih klijenata.

Betaplast proizvodnja ALU i PVC stolarije
Betaplast proizvodnja ALU i PVC stolarije

Kod nas ćete pronaći sve što je vezano za PVC i ALU stolariju, proizvodimo ulazna vrata, prozore, balkonska vrata, klizna i harmonika vrata, roletne, komarnike, okapnice, zatvaramo terase…

Ključne vrednosti kompanije

  • Zadovoljstvo – zadovoljstvo kupaca je naš prioritet, ali isto tako i zadovoljstvo naših dobavljača, kooperanata i zaposlenih. Zadovoljstvo uliva veru da će sve biti dobro.
  • Kvalitet – pratimo svetske standarde, koristimo kvalitetne i pouzdane repromaterijale, neprestano se razvijamo, imamo posvećen i profesionalan tim. Želimo da naši proizvodi i usluge podignu kvalitet vašeg života.
  • Dostupnost – tu smo za vas 24/7 dana u nedelji, a naše proizvode ćemo vam isporučiti bilo gde i u bilo koje vreme po više nego prihvatljivoj ceni.
  • Poverenje – pouzdanost, transparentnost, doslednost i odgovornost su odlike našeg celokupnog poslovanja, a na temeljima poverenja gradimo čvrste i stabilne odnose. Poverenje ćete prepoznati tako što ćemo uvek biti na vašoj strani.
Betaplast, PVC stolarija dezen imitacija drveta
Betaplast, PVC stolarija dezen imitacija drveta

Stolarija s preporukom!

Jedan kupac je za nas napisao “Neko koga smeš preporučiti” i mi se konstantno vodimo time i glavna vodilja u poslovanju je da krajnji kupac mora biti zadovoljan našim proizvodom i uslugom.

www.betaplast.rs

BETAPLAST
Radnička 6, 21244 Šajkaš
M +381 64 237 88 47
info@betaplast.rs
www.betaplast.rs
FB: Betaplast PVC stolarija