LiSEC: Vaš najpouzdaniji partner u obradi stakla

Sunglas Glass Co. Ltd. je poznati kineski proizvođač u oblasti obrade arhitektonskog stakla. Od svog osnivanja 1990. godine od strane g. Ziqianga He i njegove supruge kompanija je bila pokretač razvoja u lokalnoj industriji za preradu stakla.

U 2010. godini, Sunglas se preselio u sadašnju zgradu kompanije – fabrika od oko 40.000 m² u Fošanu, velikom gradu na jugu Kine poznatom po arhitektonskim rešenjima. Sa snažnim timom od 200 zaposlenih, Sunglas je uspeo da se proširi ne samo na jugoistočnu Aziju, već i na prekomorske zemlje kao što su Novi Zeland i Australija, čime je povećao izvoznu kvotu svojih proizvoda na 80%. Sunglas proizvodi se koriste u mnogim velikim projektima, uključujući Univerzitet Rajamangala u Tajlandu i Konferencijski centar Adelaide u Australiji.

Sunglas kompanija, objekat u Fošanu, Kina
Sunglas kompanija, objekat u Fošanu, Kina

Glavne razlike između Sunglasovih proizvoda i njihovih konkurenata je njihova visokokvalitetna isporuka koja je usmerena na potražnju. Pored toga, njihov opseg usluga je poboljšan implementacijom TKM (Total Quality Management) i raznih sertifikata kao što su ISO 9001: 2008, 3C, AS / NS2208: 1996 i National Secondary Measurement Assurance System.

Sunglas proizvodnja danas iznosi do 600 kvadratnih metara dnevno
Sunglas proizvodnja danas iznosi do 600 kvadratnih metara dnevno

Sunglas proizvodi uglavnom su naručeni od strane stranih kupaca, tako da Sunglas mora zadovoljiti i relevantne arhitektonske standarde na njihovim tržištima. Lokalno proizvedene mašine više ne mogu da zadovolje povećane zahteve za brzinu proizvodnje i kvalitet obrade.

Da bi se osigurao bolji kvalitet proizvoda i povećala proizvodnja, Sunglas je počeo da sarađuje sa LiSEC-om 2017. godine i nabavio LiSEC izolacionu liniju sa automatskom mašinom za punjenje gasom i zaptivanje. Zajedno sa novim narudžbinama žele da balansiraju rastuću proizvodnju stabilizacijom kvaliteta. Nakon što je upoznat sa funkcijom linije IGI LiSEC, gospodin He je potpisao ugovor bez trošenja previše vremena na pregovore. „Možemo reći da nam je LiSEC dao zaista moćan alat za veće performanse i pouzdanost. Naši kupci nas pohvaljuju zbog drastično poboljšanog kvaliteta proizvoda, posebno kvaliteta zaptivanja“, kaže gosp. He. Njihova proizvodnja danas iznosi do 600 kvadratnih metara dnevno u odnosu na prethodnih 400 kvadratnih metara. Kao vlasnik privatne kompanije, gospodin He je ponosan što je napravio pravi izbor.

Zaposleni u Sunglasu sada mogu koristiti i softver na kineskom
Zaposleni u Sunglasu sada mogu koristiti i softver na kineskom

Što se tiče saradnje sa LiSEC-om, on posebno ističe pouzdanost i fleksibilnost LiSEC prodajnog i servisnog tima. Prilikom sastavljanja mašina, LiSEC servisni tim je primetio kako su uputstva na engleskom jeziku na ekranu negativno uticala na razumevanje lokalnog osoblja i poverenje operatora. Uz podršku LiSEC tima, zaposleni u Sunglasu sada mogu koristiti i softver na kineskom. „Primetio sam u ovom trenutku da LiSEC stavlja jasan fokus na potrebe svojih klijenata i zaista brine. To je najveća razlika u odnosu na druge dobavljače,” kaže He.

Vlasnik kompanije Sunglas gospodin Zhiqiang He
Vlasnik kompanije Sunglas gospodin Zhiqiang He

Sunglas već razmatra nove investicije za proizvodnju šest metara dugih IG jedinica uključujući i oblike. „Nadamo se da će naša saradnja uskoro ući u sledeću fazu – pogotovo zato što će ovo biti nova prekretnica u istoriji Sunglasa.“ Gospodin je posetio dan otvorenih vrata u LiSEC-u i LiSECGlassForum-u 2017. godine. „Ako budete pravilno tumačili budući razvoj na tržištu, morate ulagati u automatizaciju. LiSEC tehnologija u ovoj oblasti je jednostavno savršena. Nema sumnje da je LiSEC naš najpouzdaniji poslovni partner.”

LiSEC: najbolji u obradi stakla

LiSEC sa sedištem u Hausmeningu / Amstetten je globalno aktivna grupa koja već više od 50 godina nudi inovativna individualna i sveobuhvatna rešenja u oblasti prerade i rafinacije ravnog stakla. LiSEC-ov portfolio usluga obuhvata mašine, rešenja za automatizaciju i usluge. U 2016. godini, grupa sa oko 1.200 zaposlenih i više od 20 lokacija generisala je ukupan promet od oko 230 miliona evra po stopi izvoza od preko 90 procenata. LiSEC razvija i proizvodi sisteme za rezanje i sortiranje stakla, pojedinačne komponente i kompletne proizvodne linije za proizvodnju izolacionog i laminiranog stakla, kao i mašine za obradu staklenih ivica i sistema za kaljenje. Sa pouzdanom tehnologijom i inteligentnim rešenjima za automatizaciju, LiSEC postavlja standarde u pogledu kvaliteta i tehnologije i čini značajan doprinos uspehu svojih klijenata.

www.lisec.com

LiSEC Austria GmbH
Peter Lisec Straße 1
3353 Seitenstetten, Austria

Filip MIERMANS
Head of Marketing and Corporate Communications
T: +43 7477 405 1151
M: +43 664 84 77 802
E: filip.miermans@lisec.com
W: www.lisec.com