Lideri Kine se sastaju sa Austrijskim Predsednikom Heinz Fisher

Kineski premijer vlade Li Keqiang i predsednik države Kine Xi Jinping se sastaju sa Austrijskim predsednikom Heinz Fisher 26. i 27. Marta. Heinz Fisher je posetio Kinu iprisustvovao je godišnjoj konferenciji “Boao Forum for Asia 2015”.

Xi Jingping je dočekao Austrijsku delegaciju i izrazio svoju zahvalnost povovdom činjenice da se predsednik Fisher posvetio razvoju odnosa između Kine i Austrije na dugoročnom planu, u smislu realizovanja razmene i saradnje između dveju zemalja.

Kina i Austrija su u tom periodu potpisale otprilike 20 dogovora o saradnji. Kao svedok, predsednik Fisher sa svojom delegacijom prisustvovali su potpisivanju strateškog dogovora o saradnji “LiSEC Intelligent Continuous Glass Processing System” između, gospodina Qiao Chi CEO iz kompanije “LiSEC Shangai Trading Co., Ltd.”, i generalnim menadžerom g. Chu Baoquan iz “Yunnan Diankai Energy Saving Science & Technology Co., Ltd.”. Vrednost dogovora se procenjuje na 9 miliona eura.

O LiSEC-u

[yarpp]

Lisec, sa sedištem u Hausmeningu, Amstetten, je globalno aktivna grupa koja obezbeđuje inovativna individualna i kompletna rešenja u sektoru proizvodnje i finalne obrade glačanog stakla više od 50 godina. Poslovanje obuhvata mašine, automatizovana rešenja i servise. U 2013. godini grupa je generisala sveobuhvatni preokret sa oko 200 miliona eura, 1500 zaposlenih i više od 20 gradova sa poslovnicama. Sa kvotom eksporta više od 90 procenata.

LiSEC razvija i proizvodi sisteme za obradu stakla i sortiranje sistema, zasebne komponente i kompletne linije proizvodnje za izolaciju i lamelirano staklo, kao i za obradu stakla i tvrde površine.


www.lisec.com

LiSEC Austria GmbH
Peter Lisec Straße 1
3353 Seitenstetten
Austria
T: +43 7477 405 1151
E: sales@lisec.com
W: www.lisec.com

 

Prethodni tekstAliplast aluminijumski sistemi za „Ronald McDonald House Charities”
Sledeći tekstBetonske ploče koje čine čipkastu fasadu
Lisec, sa sedištem u Hausmeningu (Amstetten) je globalno aktivna grupa koja obezbeđuje inovativna individualna i kompletna rešenja u sektoru proizvodnje i finalne obrade glačanog stakla više od 50 godina. Poslovanje obuhvata mašine, automatizovana rešenja i servise. U 2017. godini, LiSEC grupa je sa svojih otp. 1.300 zaposlenih, na više od 25 lokacija uspela da generiše oko 230 miliona eura, sa eksportnim udelom od 95%. LiSEC razvija i proizvodi sisteme za obradu, sečenje i sortiranje stakla, od sing mašina, do velikih linijskih postrojenja za proizvodnju laminiranog i IZO stakla, mašine za obradu ivice i brušenje, kao i mašine za kaljenje stakla. Sa sigurnom tehnologijom i inteligentnom automatikom, LiSEC postavlja visok standard kvaliteta i tehnologije, a na taj način i doprinosi uspehu svoji klijenata.