Lideri Kine se sastaju sa Austrijskim Predsednikom Heinz Fisher

Dr. Heinz Fischer, Austrian President, and Dr. Christoph Leitl, President of Austrian Federal Economic Chamber, CEO of LiSEC Shanghai Trading Co., Ltd., Mr. Qiao Chi, and General Manager, Mr. Chu Baoquan, of Yunnan Diankai Energy Saving Science & Technology Co.,Ltd. signed a Cooperation Agreement.

Kineski premijer vlade Li Keqiang i predsednik države Kine Xi Jinping se sastaju sa Austrijskim predsednikom Heinz Fisher 26. i 27. Marta. Heinz Fisher je posetio Kinu iprisustvovao je godišnjoj konferenciji “Boao Forum for Asia 2015”.

Xi Jingping je dočekao Austrijsku delegaciju i izrazio svoju zahvalnost povovdom činjenice da se predsednik Fisher posvetio razvoju odnosa između Kine i Austrije na dugoročnom planu, u smislu realizovanja razmene i saradnje između dveju zemalja.

Kina i Austrija su u tom periodu potpisale otprilike 20 dogovora o saradnji. Kao svedok, predsednik Fisher sa svojom delegacijom prisustvovali su potpisivanju strateškog dogovora o saradnji “LiSEC Intelligent Continuous Glass Processing System” između, gospodina Qiao Chi CEO iz kompanije “LiSEC Shangai Trading Co., Ltd.”, i generalnim menadžerom g. Chu Baoquan iz “Yunnan Diankai Energy Saving Science & Technology Co., Ltd.”. Vrednost dogovora se procenjuje na 9 miliona eura.

O LiSEC-u

[yarpp]

Lisec, sa sedištem u Hausmeningu, Amstetten, je globalno aktivna grupa koja obezbeđuje inovativna individualna i kompletna rešenja u sektoru proizvodnje i finalne obrade glačanog stakla više od 50 godina. Poslovanje obuhvata mašine, automatizovana rešenja i servise. U 2013. godini grupa je generisala sveobuhvatni preokret sa oko 200 miliona eura, 1500 zaposlenih i više od 20 gradova sa poslovnicama. Sa kvotom eksporta više od 90 procenata.

LiSEC razvija i proizvodi sisteme za obradu stakla i sortiranje sistema, zasebne komponente i kompletne linije proizvodnje za izolaciju i lamelirano staklo, kao i za obradu stakla i tvrde površine.


www.lisec.com

LiSEC Austria GmbH
Peter Lisec Straße 1
3353 Seitenstetten
Austria
T: +43 7477 405 1151
E: sales@lisec.com
W: www.lisec.com

 

Prethodni tekstAliplast aluminijumski sistemi za „Ronald McDonald House Charities”
Sledeći tekstBetonske ploče koje čine čipkastu fasadu
Lisec, sa sedištem u Hausmeningu (Amstetten) je globalno aktivna grupa koja obezbeđuje inovativna individualna i kompletna rešenja u sektoru proizvodnje i finalne obrade glačanog stakla više od 50 godina. Poslovanje obuhvata mašine, automatizovana rešenja i servise. U 2017. godini, LiSEC grupa je sa svojih otp. 1.300 zaposlenih, na više od 25 lokacija uspela da generiše oko 230 miliona eura, sa eksportnim udelom od 95%. LiSEC razvija i proizvodi sisteme za obradu, sečenje i sortiranje stakla, od sing mašina, do velikih linijskih postrojenja za proizvodnju laminiranog i IZO stakla, mašine za obradu ivice i brušenje, kao i mašine za kaljenje stakla. Sa sigurnom tehnologijom i inteligentnom automatikom, LiSEC postavlja visok standard kvaliteta i tehnologije, a na taj način i doprinosi uspehu svoji klijenata.