Aluroll – siguran i pouzdan partner

Kompanija Aluroll d.o.o. iz Batočine, osnovana je 1978. godine. Počeli smo kao radionica za proizvodnju roletni. Vremenom se proizvodni program širio, tako da sada u svojoj ponudi Aluroll ima industrijska vrata i garažna vrata, segmentna vrata, rolo vrata, komarnike, kao i repromaterijale renomiranih svetskih proizvođača. U okviru ponude se nalaze i motori, odnosno program motora i automatike za automatizaciju vrata, roletni i kapija (klizne kapije, krilne kapije), parking barijere, parking rampe.

Allurol parking rampa

Magacini veleprodaje repromaterijala predstavljaju najveći lager proizvodnog programa tog tipa u Srbiji sa više od 1.200 kupaca, prostiru se na površini od preko 5.000 m2, dok se celokupna kompanija prostire na više od 25.000 kvadratnih metara, na lokacijama u Batočini i Beogradu.

Gotove proizvode Aluroll-a distribuira više od 500 firmi širom Srbije. Veliki izbor konstrukcijskih rešenja, boja i modela omogućava ispunjenje najspecifičnijih zahteva kupaca.

Aluminijumske roletne i PVC roletne koje nudi Aluroll sadrže više tipova kutija za spoljnu i unutrašnju montažu na staroj i novoj gradnji. Pored sirovih lamela koje je moguće plastificirati u boji, na lageru se uvek nalazi preko trideset standardnih boja i lamela u boji drveta (orah, bor, hrast mahagoni…). Rolo vrata izrađena su od aluminijumskih ili čeličnih lamela punjenih poliuretanom, sa otvorima za ventilaciju, u različitim bojama i mogućnošću zaključavanja. Segmentna vrata izrađuju se u bojama i dimenzijama po narudžbini, na lageru je raspoloživo više nijansi. Paneli za segmentna vrata mogu da budu sa različitim motivima (kocka, linija, panorama, ravan), za rezidentalnu i industrijsku upotrebu. Pored rolo i segmentnih vrata Aluroll u svojoj ponudi ima i brza vrata, krilna i industrijska klizna vrata širokog spektra upotrebe u lakoj i teškoj industriji.

Allurol rolo vrata
Allurol rolo vrata
Allurol ugranja segmentnih vrata
Allurol ugranja segmentnih vrata

Uspostavili smo sistem menadžmenta kvaliteta shodno standardu ISO 9001:2008, kao i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu OHSAS 18001:2007, a u procesu smo i implementacije sistema ISO 14001:2008.

Kompanija Aluroll ugrađuje samo ono što zadovoljava standarde EU i garantuje pouzdanost i dugotrajnost ugrađenih elemenata!

www.aluroll.rsAluroll d.o.o.
Karađorđeva 36, Batočina 34227
T. +381 34 506 023
E. info@aluroll.rs
W. www.aluroll.rs