uni_one revolucionarna tehnologija za proizvodnju prozora i vrata drvo-aluminijum

uni_one je revolucionarna tehnologija koju je razvio Uniform za proizvodnju prozora i vrata drvo-aluminijum, prozora drvo-bronza i sisteme vrata.

uni_one logoČiste linije i prefinjen dizajn. Sa uni_one tehnologijom moguće je kreirati prozor u skladu sa trendovima savremenog arhitektonskog dizajna. Završne obrade drveta, inspirisane nejprestižnijim brendovima enterijera, kreiraju harmonično okruženje u skladu sa vratima i enterijerom kuće.

Zahvaljujući minimalističkom stilu, svetlost postaje prirodni elemenat nameštaja, savršen balans između prirode, estetike i tehnologije.

Materijali od kojih se proizvodi drvo-aluminijum solarija

Hrast za proizvodnju drvene stolarije
Hrast

HRAST – lepo, izdržljivo tvrdo drvo, prvi izbor mnogih za dizajn enterijera the i izradu nameštaja za njihove domove. Često je nazvan “plemenitim hrastom” zbog velikog poštovanja u kojem se nalazi, dostupan je u više opcija kako bi se savršeno uklopio sa svim projektima uređenja enterijera i budžetima.

 

Borovina za proizvodnju drvene stolarije
Borovina

BOROVINA – bor je meko drvo čija se lepota nalazi u jednostavnosti i praktičnosti. Sadrži veći udeo vazduha, što ga čini idealnim za toplotnu i zvučnu izolaciju. Bor je savršeni materijal kada je potreban svetliji izgled drveta ili kao osnova za primenu velikog broja alternativnih furnira da bi se dobila maksimalna paleta boja i smanjili troškovi.

Aluminijum za proizvodnju drvo-aluminijum stolarije
Aluminijum

ALUMINIJUM – otpornost na sve vremenske uslove čini aluminijum savršenim štitom za zaštitu drveta, čime se neodrživo i skupo održavanje svodi na najmanju meru. Pored toga, mogućnost izbora između bezbroj završnih obrada i kombinacija tekstura, čini da je aluminijum na uni_one prozorima jednostavan za usklađivanje sa bilo kojim fasadnim ili arhitektonskim stilom.

EJ AluStone logo

EJ AluStone d.o.o.
Primorska 88, 21000 Novi Sad
office@alustone.co.rs
www.alustone.co.rs

Prethodni tekstVaše znanje prilikom zamene stolarije, kupovine stana, renoviranja…
Sledeći tekstRast cena repromaterijala iz raznih oblasti industrije