GLASSPEX INDIA / GLASSPRO INDIA 2017

Peta po redu glasspex India – Internacionalna manifestacija posvećena proizvodnji i obradi stakla i proizvodima od stakla – glasspro India – Internacionalna izložba glačanog stakla, proizvodi i obrada – održane u India Expo Mart Greater Noida, uspešno su završene 25. februara 2017.

Tokom tri dana manifestacije glasspex/glasspro posetilo je preko 4,150 posetilaca. Svi izlagači, uključujući i one koji su prvi put predstavili svoje proizvode, pohvalili su organizaciju, kvalitet izlagača, prostor za izlaganje, kao i kvalitet posetilaca njihovih štandova. Većina ovogodišnjih izlagača je već potvrdila svoje prisutvo i za narednu godinu.

GLASSPEX INDIA / GLASSPRO INDIA 2017
GLASSPEX INDIA / GLASSPRO INDIA 2017

Na preko 4,400m2 prostora, preko 130 kompanija iz 16 zemalja je učestvovalo na sajmu. Osim Indije, učestvovala je grupa ilagača iz Nemačke, a samostalno su izlagalle i kompanije iz Austrije, Belgije, Kine, Češke, Finske, Francuske, Italije, Meksika, Poljske, Portugala, Rusije, Singapura, UK i USA.

U svom govoru na manifestaciji, Mr Joachim Schäfer, direktor menadžmenta Messe Düsseldorf, je izjavio: „Ovaj sajam se razvio u značajan događaj kao mesto sastanka za industriju stakla, sa naglaskom na razmenu ideja i noviteta, ostvarivanje novih poslovnih kontakata i poslovne saradnje na tržištu Indije.“ Zahvaljujući se podršci partnerima AIGMF, VDMA i staklarskom udruženju Indije, Mr Schäfer naglasio je uspeh izlagačkih kompanija i „Odličnoj reputaciji koju je postigao glasspex India kao centar staklarstva u regionu i odličan savez sa Messe Düsseldorf manifestacijom, kao i njenim partnerima na globalnom nivou.“

GLASSPEX INDIA / GLASSPRO INDIA 2017
GLASSPEX INDIA / GLASSPRO INDIA 2017

Specijalna konferencija “Šta staklo može učiniti za vas” održana od strane All India Glass Manufacturers´ Federation (AIGMF), pružila je mnoštvo informacija o proizvodima i uslugama predstavljenim na sajmu. Pomenuti su različiti aspekti industrije stakla.

Naredna manifestacija glasspro India održaće se od 22.-24. februara u Bengaluru.

Šesti po redu, glasspex India održaće se od 6.-8. marta 2019. godine u Mumbaiju.

GLASSPEX_India_2017 logo

www.glassproindia.com
www.glasspex.com
Mr Sachin Tyagi
TyagiS@md-india.com
Tel.: +91 (0) 11 4855 0067