Garderoberi nekad i sad

San svake devojke je da ima lepo, praktično i puno skladište garderobe. Idejni dizajn budućnosti garderobera je odličan, ali kada zapravo počnete da ga koristite, možete videti da nije sve tako dobro i praktično. Lepota i praktičnost su dve potpuno različite stvari. Zahvaljujući nemilosrdnom takmičenju u svetu enterijera, dizajneri su konačno shvatili šta ljudima zaista treba. Ljudi žele sve – skladištenje, prelep komad nameštaja, funkcionalnost i udobnost. Pravi dizajn garderobera mora da ima sve to.

Dizajn garderobera u spavaćoj sobi
Slika 2 – Dizajn garderobera u spavaćoj sobi

Neke od modernih dizajnerskih garderober ideja koje će definitivno uticati na dizajnere u budućnosti se mogu postaviti blizu spavaće sobe, ali je fenomenalno i postavljanje jedinstvenog, modernog garderobera, u sobi za goste na primer.

Italijanski plakari

Italijanski plakari su klasik svih vremena. Ovi plakari su neverovatno moderni, lepi, a futurističkim izgledom mogu upopuniti prostor čitave sobe. Pored kvaliteta i lepote, garderoberi daju i udobnost i praktičnost.

Još jedan sjajan dizajn garderobera je futuristički – nešto sasvim drugačije od onoga što smo navikli da vidimo. Elegantan i lep, sa policama koje su zapravo klizne, kao i poneka klizna fioka, doprinose neobičnosti i nesvakidašnjosti dizajna.

Dizajn garderobera u vašem domu
Slika 3 – Dizajn garderobera u vašem domu

Ovo su samo neke od velikih ideja garderobera budućnosti. Dizajn je takav da se jednostavno ne može dočekati sledeći. Kod većine, moderan kućni dizajn intenzivno koristi staklo kao dopunu drvetu ili betonu.

Čak i najlepši garderoberi imaju jednu korisnu funkciju, a to je lakše snalaženje u njemu! Koliko god da su veliki, uvek je potrebno još malo prostora za odlaganje garderobe. Uvek se brinemo da se svilene krpice ne izgužvaju, a kravate ne upletu…

Zelena klizna vrata vašeg garderobera
Slika 4 – Zelena klizna vrata vašeg garderobera

Sjajne detalje su osmislili dizajneri ekskluzivnih garderobera, koje ne samo da olakšavaju život već i sjajno izgledaju: šipka za vešalicu u koju je ugrađeno svetlo, skrivena polica za uredno pakovanje, plitki raf za vaše omiljene ešarpe.

Postoji širok spektar opcija kada je u pitanju izbor dizajna vaše spavaće sobe. Promena u stilu može osvežiti pogled u sobi a redizajnom se može uštedeti i na nekom delu prostora. Očigledno je dosta načina na koji se može biti kreativan, a izbor opcija se samo povećava.