Devedesetostepeni operabilni krovni prozori

Operabilni krovni prozori mogu se koristiti u bilo kojoj strukturi stakla, kao što su staklenici. Mogu se montirati na postojećpo tradicionalnoj krovnoj konstrukciji, kao samostalna jedinica. Ako je pružanje svežeg vazduha vaš cilj, onda su operabilni krovni prozori, bilo manuelni ili motorizovani, veoma dobro rešenje.

Devedesetostepeni operativni krovni prozor podiže „poklopac“ od ravni ivičnjaka. Ovaj tip ima različite aplikacije svetlarnika i specifične funkcije, jedna je ventilacija. Otvaraju se na punih 90 stepeni. Kada je krovna jedinica potpuno otvorena, omogućena je optimalna količina ventilacije u prostoru i obilje  dnevne svetlosti. Devedesetostepeni krovni prozori obezbeđuju nesmetan izlaz na krov i pogled ka noćnom nebu, za one koji u istom vole uživati.

Solarne inovacije, pomažu klijentu u dizajniranju svetlarnika zarad njegove željene primene. Postoji sedam dostupnih standardnih završnih obrada za krovne prozore koji mogu biti kreirani u svim bojama.

Konstrukcija operabilnih krovnih prozora

Svi devedesetostepeni operativni svetlalrnici nastali solarnim inovacijama, konstruisani su od aluminijuma sa niskim troškovima održavanja okvira koji neće promeniti boju ili korodirati. Aluminijum je idealan i izdržljiv materijal. U krovnim prozorima je jednostavan, ali veoma efikasan i jeftin metod za uštedu energije. Vrlo jednostavan i inovativan koncept koji štedi više energije od drugih, komplikovanijih sistema. U suštini, krovni prozor uspeva da uradi istu stvar kao ventilator. On privlači viši i topliji vazduh, a zamenjuje ga sa hladnijim iz područja van kuće. Uz prirodnu svetlost koja ulazi u prostorije, može se uštedeti više energije jer ne morate koristiti električno osvetljenje tako često.

Operabilni svetlarnici.Održavanje krovnih prozora ponekad može da bude zamorno, posebno ako su u pitanju veće strukture. Potrebno je održavati ih redovno čistim. Čišćenje omogućava održavanje stila i estetike strukture.

Operabilni devetostepeni svetlarnici.Krajnji korisnik će često koristiti ovu vrstu krovnog prozora za teleskope ili kao krovni otvor. Izborom jednog od mnogih modernih i praktičnih operativnih svetlarnika koji se uklapaju u dizajn vaše kuće, doprinećete ne samo estetskom, već i funkcionalnijem i jeftinijem svakodnevnom boravku u prostorijama vaše kuće.