Zaštitni premaz – zaštita tokom celog procesa gradnje

Čak i najoprezniji radnici moraće da se izbore sa površinskim oštećenjima. Najbolji način sprečavanja štete je prethodno razmatranje potencijalnih rizika, kao što su: malter, rđa, boja, gips, prskanje, ogrebotine, prašina i prljavština, abrazija…

Ova vrsta oštećenja može prouzrokovati ozbiljna kašnjenja u bilo kom projektu i stvoriti dodatne troškove. Važnost poštovanja rokova presudna je za zadovoljstvo kupaca i nastavak poslovanja.

Ali kao što svi znamo, na projektima šteta je neizbežna. Pa kako da izbegnete kašnjenja vaših projekata i dodatne troškove oštećenja?

Zaštitite površine zaštitnim premazom u tečnom obliku!

POVRŠINE BEZ ZAŠTITE

Isprva, možda se čini neupotreba zaštite u početku sniziti troškove. Nažalost, kako se gradnja odvija, neizbežno je da se prljavština, prašina i malter na mestu šire po površinama.

Ovo će u najboljem slučaju izazvati troškove čišćenja pre primopredaje. Najgori scenario je da su površine ogrebane, što će zahtevati dalju popravku ili čak zamenu.

To zauzvrat stvara probleme koji su se u početku „izbegavali“ – dodatne troškove i kašnjenja u primopredaji.

NAJLONI, TRAKE…
ZABORAVITE NA NJIH

Najloni i trake su popularan izbor zaštite, jer su obično najjeftinija opcija. Ali, da li jeftinija opcija uvek daje najbolji rezultat? Cepanje, odlepljivanje i i zamena istih nekoliko puta tokom procesa gradnje.

Sigurno je da trošak nije tako jeftin kao što se u početku mislilo kada treba naručiti više da biste zamenili!

ZAŠTITNI TEČNI PREMAZ

zastitni tecni premaz
Foto: S PROTECT / Zaštitni premaz će zaštititi brojne neporozne površine od oštećenja

Ah! Evo ideje. Zaštitni premaz – koji se nanosi kao tečnost?!

Nanosi se brzo i lako direktno na površinu u obliku tečnosti, formira čvrst, zaštitni sloj koji osigurava da je površina potpuno sigurna i štiti od oštećenja tokom cele gradnje.

Pogodan je i za sve oblike neravnih površina, uglova, zaštitiće prozore i stakla, okvire – pvc, aluminijum, drvo, kompozit, vrata, podove – beton, mermer, pločice, lakirano drvo, stepeništa, staklene fasade, zastakljeni krov…

zastita prozora i vrata

Premaz se može koristiti interno 24 meseca i spolja 12 meseci. Jednom kada se nanese, ne morate da brinete da li će vam površine biti oštećene – i trpite dodatne troškove.
Jednostavno se uklanja ručnim ljuštenjem, uzimajući sa sobom svu nečistoću, a površine ostaju čiste i neoštećene.

 

S PROTECT d.o.o.
M. +381 64 280 44 65
M. +381 63 164 16 46
office@sprotect.rs
www.sprotect.rs

Prethodni tekstAMERIČKI vs EVROPSKI prozori
Sledeći tekstEnergetsko naselje sa Tehnomarket sistemima na Novom Zelandu