Aluroll industrijska i garažna vrata

Kompanija Aluroll nastala je 1978. godine iz radionice za proizvodnju roletni. Danas je Aluroll lider u oblasti prozvodnje roletni.

Program roletni koje su u ponudi sadrži više tipova kutija za spoljašnju i unutrašnju montažu na novoj ili staroj gradnji. Lamele je moguće plastificirati u boji po želji, a na lageru je u svakom trenutku uvek raspoloživo preko trideset standardnih boja, kao i lamela u boji drveta: oraha, hrasta, bora, mahagonije itd.

Rolovrata

Rolovrata se izrađuju od čeličnih i aluminijumskih lamela koje su punjene poliuretanom, sa ventilacionim otvorima u različitim bojama i sa mogućnošću zaključavanja.

Garažna rolo vrata

Segmentna vrata

Segmentna vrata se izrađuju po narudžbini, gde je u ponudi uvek raspoloživo više nijansi. Paneli za segmentna vrata mogu biti različitih motiva: u vidu linija, kocki, panorama itd., kako za industrijsku, tako i za rezidentalnu upotrebu.

Paneli za segmentna vrata u obiku panoramskog motiva
Slika 1 – Segmentna vrata panoramskog oblika

Industrijska i klizna vrata

U ponudi su i industrijska klizna i krilna vrata, brza vrata širokog spektra upotrebe, u teškoj i lakoj industriji. Dimenzije ovih vrata iznose do nekih 40.0 x 15.0 m.

Rolovrata industrijskih hala
Slika 2 – Rolovrata industrijskih hala

Motorizovani i automatizovani program obuhvata cevaste motore za roletne i rolo vrata. Namenjen je segmentnim i brzim vratima, kliznim i ljuljajućim kapijama, drumskim i parking barijerama.

AluScreen i Aluglobe

Dva nova brenda u okviru kompanije su AluScreen i Aluglobe. AluScreen se bavi proizvodnjom svih tipova komarnika. Komarnici obezbeđuju stopostotnu zaštitu od insekata i optimalni su filteri protiv zagađivača atmosfere, čestica prašine ili polena. AluScreen nudi pouzdane i funkcionalne, po meri izrađene komarnike, koji su prepoznatljivi po svojoj eleganciji i lakoći instalacije i upotrebe.

www.aluroll.rs
Aluroll d.o.o.
Karađorđeva 36, Batočina 34227
T. +381 34 506 023
E. info@aluroll.rs
W. www.aluroll.rs