Italijanski dizajn u industriji garažnih vrata

Studija estetike, funkcionalnosti, sigurnosti i bezbednosti savršeno se kombinuju u jedan proizvod. Puna posvećenost u ispunjavanju zahteva kupaca kao i pregršt saveta omogućili su kompaniji da „oblači“ veoma vredne kuće i zgrade, kako u Italiji tako i šire.

Iridium vrata

Iridium vrata su osnovana 1998. godine. U početku, kompanija je bila specijalizovana za proizvodnju brzih rolo vrata, a onda je proširila svoje poslovanje na industrijska i stambena segmentna vrata, kao i vrata na sklapanje.

Tehnologija i dizajn, stil i karakteristike su futuristički predstavljeni sedištem kompanije u Kuneo, prema projektu arhitekte Duilio Damilano. Ovde je poslovna filozofija: dinamičnost, optimizam i večita potraga za novim mogućnostima razvoja.

Studija estetike, funkcionalnosti, sigurnosti i bezbednosti savršeno se kombinuju u jedan proizvod. Puna posvećenost u ispunjavanju zahteva kupaca kao i pregršt saveta omogućili su kompaniji da „oblači“ veoma vredne kuće i zgrade, kako u Italiji tako i šire. Iridium Vrata su upravo ušla na rusko tržište. Pored proizvodnje i sertifikovanim instalacije, preduzeće nudi kupcima tehničku pomoć i održavanje servisa, obezbeđuje sopstveno specijalizovano osoblje. Samo kompanija sa takvim dugim i solidnim iskustvom na tržištu je sposobna za pružanje ovih usluga koje su od vitalnog značaja, posebno kada garancija istekne.

Sva Iridium stambena garažna vrata se izrađuju u pocinkovanim – čeličnim pločama, čije izolaciono jezgro je napravljeno u poliuretanskoj peni. Ovim je obezbeđen visok stepen toplotne izolacije, kao i lako i tiho otvaranje vrata. Set prstiju – sef zglobova sprečava peckanje prstiju i instaliran je na panelima kako bi zaštitio odrasle i decu od rizičnih povreda koje mogu nastati tokom otvaranja i zatvaranja vrata. Automatski motorni sistem zaključavanja i širok spektar hardvera nudi Iridium vratima veoma visok nivo komfora.

Što se tiče raspoloživog opsega boja, postoje tri različite vrste drveta dostupne na zahtev kupca: svetlija nijansa boje oraha, tamnija boja oraha i boja zelenog oraha.

Trento kolekcija

Trento kolekcija dizajnirana i izrađena u Italiji, posebna je zbog dva preseka preklapanja drvenih vrata koja omogućavaju bolje korišćenje prostora. Trento kolekcija je za sada dostupna u Severnoj Americi isključivo kroz Amarr garažna vrata.

VrataSve više i više, ljudi koriste garažni prostor za život. Od 1950-tih, većina garaža u Severnoj Americi su postala deo stvarnog doma, a ne zasebna prostorija u okviru kuće. Od muzičkih studija, igraonica, garaže brzo postaju sastavni deo porodičnog doma.