Prodock d.o.o. – Planiranje i projektovanje vaših objekata

Mi smo mlada kompanija ali naši zaposleni imaju decenijsko iskustvo u distribuciiji proizvoda i usluga za industrijske objekte i logističke centre. Naši klijenti su prevashodno industrije mesa i mleka ali i sve druge kojima je očuvanje kvaliteta sopstvenih proizvoda i zadovoljavanje visokih standarda proizvodnje prioritet! Logistički centri, pošte, kurirske kompanije i svi kojima je minut dragocen, pokloniće svoje poverenje nama.

Osnovna misija nam je da održimo kvalitet proizvoda i usluga na našem tržištu!

Pomoći ćemo Vam u planiranju i projektovanju vaših objekata, od nas ćete dobiti gotove CAD projekte opreme. Sa nama ćete ispuniti sve standarde propisane za vašu delatnost. Poručenu opremu ćemo isporučiti za samo 6 nedelja a naši serviseri će je odmah montirati i staviti u funkciju.

Posetićemo vas jednom godišnje, radi redovnog pregleda vaše opreme! U međuvremenu, možemo se družiti samo ukoliko vam je potreban neki savet ili želite nekom da nas preporučite!

Rastemo zajedno sa vama i širimo naš asortiman u skladu sa vašim potrebama. Bilo da želite automatska vrata na vašim maloprodajnim objektima, ograde, klizne i krilne kapije ili segmentna vrata kao i kompletan program automatike za industrijsku i rezidencijalnu upotrebu, sve ćete naći kod nas!

Usluga je upotpunjena ugradnjom, redovnim servisima i hitnim intervencijama kako biste uvek bili zadovoljni.

Očekujemo Vas!

www.prodock.rsPRODOCK d.o.o. BEOGRAD
ul. Vodovodska br. 56,11147 Beograd
T: +381 11 2361 734
F: +381 11 2514 452
office@prodock.rs
www.prodock.rs

Prethodni tekstDizajn prozorskih izloga
Sledeći tekstPaneli od inoxa – dekorativni paneli